torsdag 9 juni 2011

Back in Sweden

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Kanske enklast att visa några bilder från helgen i New York. Så enastående bra, helt enkelt oslagbart!

Tusen tack för alla fina kommentarer om Månadens inspiratör. Och extra välkomna till alla nya besökare. 1000-miljoners tack!

Ok, här kommer några favoriter.


Frukost på Cafe Gitane som tillhörde vårt härliga hotell.


Hell's Kitchen Flea Market många fynd och roliga människor!High Line Park, ett härligt sätt att ta sig fram på Manhattan.Med hotellets cyklar tog vi oss supersnabbt längst hela Bleeker street och åt frukost på The Mercer Kitchen. Att cykla runt i SoHo kan vara bland det härligaste jag gjort.Brooklyn High, en grann vy över staden.Jag kan numera säga att jag åkt tunnelbana i New York! En sann upplevelse, men det var värt det. Ett besök i Williamsburg bör alla hinna med.Ja, vem kan motstå våfflor som heter One Night Stand!? (not the marrying kind) Inte jag i alla fall, inte en chans. Frukost på fantastiska Penelope.Min fina syster utanför vårt hotell The Jane. Eller snarare ett vandrarhem med eget rum och wc i hallen. Efter fem nätter kändes det riktigt bekvämt att lulla runt i morgonrock och säga Morning! till de andra gästerna i vit dito. Lite som spa, fast ändå inte. Läget var helt out standing.

Nej, nu fick jag ett återfall i mitt New York-missbruk. Jag får stilla min hunger med söndagens avsnitt av Gossip Girl.


6 kommentarer:

 1. Åh Anna! Härliga bilder både för ögat och själen.
  Drömmer mig bort....
  Stor Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig resa, fina bilder och tack för alla tips! :-)

  Välkommen hem.
  Ha en fin helg!
  Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Ser ut och låter som om du har haft det helt fantastiskt! Lavazza-kopparna ni fick kaffe i på hotellet har vi hemma :-) Specialbeställda från Tyskland... Finfina koppar, tycker jag!
  Stor kram, Sofia (som lääängtar efter att ses!)

  SvaraRadera
 4. Jag riktigt "känner" feelingen. Fina bilder och bra tips! Åh vad jag längtar till N.Y nu! Välkommen hem :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vill höra mer om allt! Måste dit igen. Ses snart! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, vad det ser härligt ut! Jag har aldrig varit i New York men jag är sugen. Och man blir ju inte direkt mindre sugen av att se detta! :-)

  SvaraRadera