lördag 24 mars 2012

Vår- och Påskshopping


Förra veckan tog våren mig med storm. Den har liksom kommit nu. Så påsk, pynt, planering och plantering börjar ta form i mitt huvud. En liten sväng på stan resulterade i nya kökshanddukar och servetter med påskmotiv från H&M Home.


Sedan hade jag tänkte att köpa nya kuddar. I beige, brunt och svartvitt. Men våren har som sagt lagt beslag på mina sinnen och det blev dessa i knallgult och grönt i stället. Jag får bjuda in de mer neutrala färgerna till hösten. Helt plötsligt blev jag hemskt sugen på några gröna elefanter också.
Svenskt Tenn har lanserat de gröna elefanterna på mjuka underlägg. Jag har redan svarta, men... varför skulle det stoppa mig? Frågan är bara om jag inte är lite mer förtjust i Stockholmskartan som kom samtidigt. Det får blir en tur till Strandvägen och klämma lite.

Av bara farten åkte en trenchcoat med. Perfekt att knyta över magen nu och om några veckor, eh... eller om ett tag kunna knyta i min återfunna midja. Dessutom var den på gränsen till löjligt billig, nersänkt från 399 till 199 kr. Veckans fynd, helt klart.

Hoppas ni har en härlig lördag och njuter av det fina vädret!

6 kommentarer:

 1. Påskhararna finnes även hos mig. Stockholmskarteunderlägg snarast möjligt hoppas jag. Trenchen - fin. Kort sagt - gillar dagens inlägg :) Fin lördag!

  SvaraRadera
 2. härligt med vårfina saker, och den där haren är verkligen läcker...!

  SvaraRadera
 3. Men lägg av!! De gula kuddarne beställde jag innan vi åkte till Kreta så de ligger och väntar på mig när jag kommer hem. Kommer att få pryda vårt sovrum.

  Det lila överdraget var väldigt fint!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att höra att trenchcoaten var fin, jag har kikat lite på hemsidan och funderat på att beställa. Problemet är att jag kärat ned mig i en trenchcoat från Peak som kostar apmycket (4000kr) och det känns lite knäppt för en vårjacka. Var HM:s jacka normal i storleken?


  Vad härligt med lite gult, har funderat på det här också. De gröna elefanterna är ju jättefina!

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar om storleken! Jag var lite sen att beställa så nu har de tagit slut, jag velade för länge :) Får nog besöka en butik imorgon och se om den finns där...
   Kram LInda

   Radera