onsdag 16 juni 2010

Vinn ett halsband!


(halsbandet är inte för sådana här småttingar - utan för vuxna)

Rackarungar lottar ut ett halsband designat av Erika Fleischanderl på Bicone. Halsbandet är handgjort och av nickelfri metall, på kulan står det I Love You. Det säljs på Rackarungar för 169 kr.

Skriv en kommentar + svaret på frågan vad gör du i sommar i detta blogginlägg så har du chansen att vinna ett halsband. Vinnaren utses på söndag.
Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Snyyygt halsband!! Skulle passa mig perfekt när jag drar ner till Como i Italien i juli :-)
  Och sen blir det strandklänning och flipflops och total avkoppling i härliga Norrland som vanligt!!
  Kram Lisa S

  SvaraRadera
 2. Fint halsband! Slappa på stranden, bada och dricka frozen margaritas...
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag jobbar hårt heeela sommaren behöver jag lite x-tra kärlek runt halsen så jag får energi till alla härliga grill och drinkkvällar efter jobbet..
  Tjingeling Lina

  SvaraRadera
 4. Vackert halsband! Jag och min man ska som vanligt åka runt västkusten med husvagnen, vad kan passa bättre då än ett nytt halband runt halsen.
  Vänligen Barbro

  SvaraRadera
 5. Men hallå vilken härlig blogg ni fixat! Klart jag ska vara med och tävla om finfint halsband! Min sommar kommer förhoppningsvis innehålla myggbett, solsveda, kramar, skratt i magen, morgondopp, grillos, singstar, bebispool, långpromenad, sovmorgon, jordgubbar, sand i sängen och pussar.

  SvaraRadera
 6. Me like! I sommar blir det Götet, Estocolmo och sensommaren bjuder på härliga Barca! Need I say more :)) Kommer bli en uuunderbar sommar!
  Emelie S

  SvaraRadera
 7. Vilket fin-fint halsband och mysig blogg! Har lyckats tajma in vår flytt mitt i sommaren. Så vi får massa härlig tid till att rensa, packa, planera, städa, måla, inreda, renovera och mellan varven umgås med nära och kära!
  Kram Cecilia
  www.alwin.blogg.se

  SvaraRadera