söndag 19 september 2010

Söndagsbilden #37


Jag ville så gärna köpa den här gröna bruden med fisken i näven. Det var så mycket fina Jesus-figurer, alltså jag blev helt tokig. Vissa var nästan 60cm höga och min man bara skakade på huvudet. Ju större figur, desto mer skakade han...


Det var helgdag i Barcelona, alla butiken var stängda, men torgloppisen var öppen. Ren brutal lycka! Bara två problem. Hur ska jag få mitt sällskap att förstå vilken skattkista som serverades? Och två, hur ska jag forsla med mig en massa ömtåliga glas hem? Vad är det tokigaste ni har släpat world wide? Jag kan bara gissa att det är en massa knäppa grejer!

Ha en underbar söndag! Tack alla ni som läser, det gör mig megaglad. Och ni som kommenterar - you make my day!
Kram Anna

Ps. Gå in på Fabriken och titta, där finns en massa fina bilder idag. Jag lovar.

5 kommentarer:

 1. Förstår att du måste ha varit salig i detta loppisparadis. Blev det något köp?

  Just nu kommer jag bara på den ca 140 cm höga lyktan jag släpade hem från Göteborg till Sundsvall med tågbyten och resväska, i våras.
  Det var det värt!

  Ha en skön söndag. Kram Lissen

  SvaraRadera
 2. Underbara figurer!

  Jag släppade med mig en lampa en gång från Amsterdam. Jag fick ta den som handbagage men fick tjata ett tag för att säkerhetspersonalen skulle gå med på det :) Ha ha, det såg nog lite tokigt ut!

  /Kristina

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, vilken syn det måsta varit! En galen stor lykta på en tågperong mellan Gbg och Sundsvall eller en lampa som bara skulle med genom tullen. Hahhahaaa!

  Photo moment - big time!

  SvaraRadera
 4. När jag kom från Israel för några år sedan hade jag en massa fina stenar med mig hem i handbagaget, oj så tungt det var!

  SvaraRadera
 5. Haha.. Det där känner jag igen! Stenar har jag släpar, några gånger ofantligt stora.

  SvaraRadera