onsdag 30 april 2014

Vaknar sakta upp ur min blogg-koma
Bildkälla: Dering Hall

Det kan ha varit dessa bilder som väckte mig ur djupsömnen... Här bor filmfotografen Darek Wolski och stylisten Becks Welch, ett egenhändigt ritat hus i Malibu utanför Los Angeles. Jo-jo. Läs hela artikeln i Elle Decoration.


Jag vet inte.... köpbegär blir ju liksom en bieffekt av inspiration. Blir inspirerad - vill ha. Vill ha - vill köpa. Men ändå, så sant, så sant.


I mitt nya liv ska jag bara ha vägghängda skåp. Och fler gröna växter. Som inte är i plast. Fin inspiration på bloggen elisabethheier.blogspot.com.es.


Påskriset står fortfarande kvar... koma på det också... i kväll klipper jag in Forsythia aka busken som man kan lita på. Full blom i mellannamn.En anledning till koma kan vara en viss ny hemsida som (ta-ta!) äntligen (ä n t l i g e n !) har fått ta sina första steg i cyper-världen. Äntligen kan man handla online, hitta lättillgänglig pressbilder och enkelt söka sin närmaste butik. Sa jag äntligen!? Stolt?! Glad!?


Och en sak till... (sen kan hända att jag skrutit klart) (finns dock inga garantier) (lovar alltså ingenting)... men det finns också en blogg! En Tublr-blogg för färgkoordinerad inspiration. I går rosa, i dag guld, i morgon vet ingen ännu...Men okej, koma. Den verkliga frånvaron beror praktiskt taget enbart på dessa grabbar. Er fel Boys! Jag har blivit smått besatt av Suits. Jag vill bli advokat, gå i pennkjol och citera paragrafer och kyssar i arkivet. Titt-godis på alla tänkbara sätt. Men vad nu då? Vad händer efter säsong två? Hur får jag tag på följande avsnitt? Hjälp! Desperat kvinna söker svar i syner... Någon?


Gick in för att kolla in Ida Sjöstedts nya samarbete med Monki, och gick ut med den här. Nu ser jag att den här kanske vore ännu mer somrig, men blommorna var liksom snyggare på den svarta. Så kan det gå. Over and out!  

Ps. Fabriken är i gång - så kul. I morgon är det torsdag-tema vitt. Note to self! Glöm nu inte det bara för att det är röd dag. Heja Tina. 

11 kommentarer:

 1. Ja, man jag veeeet... Suits! Vad är väl en simpel marknadsförare i jeans och ballerina när man kan vara advokat i svinsnygga dräkter och högklackat?! Omskolning och byta av yrke snabbt! :)

  Och säsong 3... borde väl inte skriva nåt utan bara överraska men jag blev plötsligt så exalterad när jag kom på den perfekta Pay it Forward-presenten till dig!! Boka av allt i kalendern nästa vecka, då har jag sett till att du har säsong 3 på ett USB (vi har bara två avsnitt kvar. Spännande...!!).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skojar du!? Du är fantastiskt! FANTASTISK!!!!

   Radera
 2. Heja! Du är tillbaka! Och med ett sådant där härligt inlägg som bara du kan leverera.
  Fin Valborg till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Värmen ända in i själen. <3

   Radera
 3. Haha riktigt kul inlägg. Jag har också suttit och dreglat åt Darek Wolski underbara hem. Maj Gaad säger jag.
  Sen snor jag citatet till Pinterest, OK?? ;-)

  SvaraRadera
 4. Påskris? Är inte det där ett "vårris

  SvaraRadera
 5. Suits - säger bara det! Vi "hittade den" förra månaden och har plöjt. Vill också kan komma åt säsong tre, kan man få låna Petras USP-sticka när ni är klara? :)

  SvaraRadera
 6. Så himla mycket härlig inspo! Jobbar hemma och ehhh tog en lite latte-rast och läser i kapp mina favvobloggar:-)

  Och grymt jobb med Skogsberg Smart webb, sjuukt rolig jobb misstänker jag?!!

  Suits!! Måste nog kontakta Petra... Sån jäkla feel-good, snygg-good och Manhattan-good..och härligt när även maken fastnar och vill se ett avsnitt till..och ett till..

  Kram.

  SvaraRadera