onsdag 31 augusti 2011

Master bedroom it self
Jag kunde inte riktigt släppa tanken på det här sovrummet. Sen har vi ju pratat om att klä om sänggaveln i hundra år. Etthundra år! Så efter ett besök på fantastiska Ohlssons tyger fanns det inte längre några hinder. Av med gamla och häftpistola på med nya. Jag skojar inte, det tog tio minuter. Varför vänta i etthundra år? Ja, det undrar jag med. (Ni ser sänggaveln va? Minsta glutten någonsin i hörnet av bilden) Så nu har nya sovrummet en efterlängtad smak av senap och vad passade bättre att i samma veva slänga ut ett sängbord och ge plats åt svärmors byrå. I helgen hände det alltså grejer, och allt detta när far och dotter var och tvättade bilen.

Och är det inte H&Ms nya ljus som blivit så omskrivet? Jo-då. Visste är det. Men var det bara jag som undrade varför det inte doftade ett smack? Jag var helt säker på att jag köpt ett doftljus, tyckte till och med att det doftade i butiken. Men hemma, no-no, inte ett dugg. Så jag tänkte, jo-jo, såhär är det när man köper billiga doftljus. Men icke. Polletten har nu ramlat ner och mitt ljus lyser så doftlöst och fint.

15 kommentarer:

 1. Så mysigt och fint! Säng ordet var ju dösnyggt, speciellt att det fanns en liten hylla där att ställa fina saker på. Och så där är jag också - ibland bara det smäller till, efter etthundra års väntan...

  SvaraRadera
 2. Love it :-)
  Malin (live a lot)

  Hoppas allt är bra med dig, besöker dig varje dag men har upptäckt att jag blivit lite lat med kommentarerna - skäms på mig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Toppen! Tänk vad effektiv man kan vara när man bara bestämmer sig! :)
  Men du, julbordet tror jag inte att jag vill boka riktigt ännu... :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tjusigt!! Snabba pyssel som gör stor skillnad hemma är det bästa jag vet!
  Och härliga tazzles på skåpet! Maria Montazami-inspirerad? ;-)

  SvaraRadera
 5. Åh, herregud! Nu har jag hittat hit från "Fabriken" där du blev månadens inspiratör (i juni tror jag ...) Vet du hur rolig du är när du skriver?
  Detta är ju helt underbart!!!
  Kram, vilken tur att jag hittade din blogg :)

  SvaraRadera
 6. Urtjusigt! Jag gillar verkligen den senapsgula färgen. Så fint!

  SvaraRadera
 7. *fniss* 100 år är ju skitlänge! Så onödigt :) Men på nåt sätt så blir det liksom bättre om det smärtar lite :) Och bra blev det!

  SvaraRadera
 8. Wow Anna, såå fint! Är bara så sjukt imponerad över hur lätt du hanterar en pistol...öh häftpistol såklart. Grymt! KRAM

  SvaraRadera
 9. Glömde säga...vilken ljuuuvlig byrå

  SvaraRadera
 10. Ser riktigt snyggt och dyrt ut ditt sovrum . Grattis till makeovern! Över min gavel slängde jag en matta från Ikea . Snabb förnyelse är alltid trevligt . Mitt sovrum förstår jag nu känns väldigt höstigt med inslag av rost och senap, brända toner helt enkelt.

  SvaraRadera
 11. Snyggt!

  Ha en fin Torsdag!
  Kram Elina

  SvaraRadera
 12. Wow så snyggt, välkommen hem till oss och fixa. Jag kan tvätta bilen under tiden!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 13. vad underbart fint!!

  Jag är precis likadan, drar mig för saker som egentligen inte tar så lång tid men som ger jordens effekt. Varför denna vänta, I don't get it. men ibland får man ett ryck och glänser till:)

  SvaraRadera
 14. Snyggt! Kul med lite piff speciellt när det går fort och blir av :)

  SvaraRadera