tisdag 17 januari 2012

Oh la la så snyggt

Bildkälla: Daniella Witte

Okej, många bra saker har hänt idag. Saker som gör mig glad. Inte bara på jobbet. En kär vän som jag inte hört från på väldigt länge ringde. Bara en sån sak. Vi bokade direkt en lunch. Hurra! Ester somnade tidigt i soffan efter att ha lekt sig supertrött (och supernöjd) hos en dagiskompis och jag är ensam hemma med tjejfilm, rött julte (som jag inte kan sluta dricka fast julen är över) och nya Sköna Hem helt för mig själv (därav bildvalet).

Bildvalet ja, mmm... tidningens bästa reportage från en hästgård på skånska landsbygden, hemma hos fantastiskt duktiga fotografen och inredningsstylisten Daniella Witte är tidningens största underhållning. Helt. Ljuvliga. Bilder. Och för guds skull, missa inte hennes blogg. Jag skulle kunna flytta in på hästgården pronto.

Dessutom är vårt kök nästan klart, förutom några små handtag från elektrikern, lite sista piff och väntan på de beställda lamporna (utan leveransdatum) är allt klart. Men jag fortsätter att Pinterest-knarka, speciellt beroende är jag av min egen kategori 'Kitchen'. Så klart.

På minuskontot: ryggen.


Oh la la så snyggt. Så snyggt.

Och hej alla nya läsare. Jag vet inte riktigt vart ni kommer ifrån, men ni är så himlans välkomna. Det vet ni va?!

5 kommentarer:

 1. Vad glad jag jag blir:))
  Kram Daniella

  SvaraRadera
 2. Jag kan nog bara hålla med dig..ohlala...!!
  Ibland bara önskade jag att jag kunde som alla andra....men jag ger upp & får njuta av andras. Och det är ju ganska okej det med. Nu måste jag kika in till Daniella Witter...
  Hoppas du får en sådär skön välvärd tjej kväll alone!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. SV: Å visste inte att du var gravid också. Vad kul att få följas åt framöver :)

  Jättefina bilder! Tidningen damp ned här också igår, har dock inte hunnit bläddra i den än. Blir nog kvällstidningen ikväll. Om jag inte somnar mitt i tidningen för så känns det nu.

  Sköt om dig! Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Håller med dig! Så snyggt hem och största behållningen i tidningen! Och njut av kvällen och dess härliga upplägg!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Instämmer! Och vad kul att du delar med dig, tack för det : ) Nu ska jag också kika in till Daniella,
  Malin

  SvaraRadera