lördag 6 oktober 2012

Om mamma får bestämma...

Nästa vecka fyller min stora fyra och att det går fort är ett understatement. Tur att man själv inte åldras med samma express-fart.

På Formex föll jag för alla detaljerna i Oseroff Agenturs monter. Marie jobbar med Isak, Casalinga och Superliving och det sistnämnda fångade mitt intresse då jag hade span på allt fint till ett barnrum. Det är något med färgvalen, påminner väldigt mycket om an annan favorit Ferm Living som jag skrivit om flera gånger bl a här.

1. Bokstäver i schyst typsnitt 2. Bedårande ugglor i finaste färgskalan påminner väldigt mycket om Ingela P Arrhenius dockor som säljs inne hos Mokkasin 3. Lampa i exakt samma färg som Harrys rum 4. Snyggporslin, vem kan motstå? Allt från Superliving.dk


Ester har önskat sig (lite påhejad av mig) porslin ur mumin-serien från Arabia. Nu är det färdigmumsat  på plast. Bisfenol skrämmer mig. Även om vi aldrig värmer plast känns det inte bra. Jag hade gärna sett att hon ätit på samma uppsättning tallrikar som oss, men för att släppa taget på all blommig hårdplast är det nog säkrast att lagra upp med snyggporslin i hennes smak.  

Bild lånad av Lilla.U
Dessa lampor krävdes ingen större övertalning. Vi älskar dem! Allihopa. Den stora kaninen finns också hos Mokkasin, precis som de små kaninbebisarna aka nattlamporna. Kaninerna verkar befinna som på en omättat marknad och säljer som smör, rena rama kioskvältarna. Sofia skrev och påminde om detta på sin blogg och jag glömde helt enkelt bort min beställning i kundkorgen innan jag for till Barcelona. Gissa om jag blev glad när kaninen stod där på Zara Kids?  Och gissa om en kanin fick åka resväska till  Sverige?

Det här var bara en liten del av min Barcelona-shopping och kundkorgen var absolut inte allt jag glömde innan avfärd, men mer om det i ett annat inlägg...

Nu lördag, storhandling och matlagning inför kvällens bjudning.


3 kommentarer:

 1. Jag fyller också år nästa vecka men jag har lite annat i tankarna ;-)
  Kaninerna köpte jag till mina tjejer för några år sedan. Och jag tänkte att när de inte vill ha dem längre kan jag ha dem själv.

  SvaraRadera
 2. Oj så mycket fint!:) Tack för påminnelsen om kaninen. Ska genast göra ett litet klick så är ännu en julklapp fixad. :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Åhå. Vill ha allt som du visar. Allt!!!!!
  Och ja. Kaninerna är underbara. Ska klicka hem ett par till stugan oxå. Som en liten egen present :)

  Och så önskar jag en superdupermysig lördag! Stor kram ... U

  Ps. Ska vi slå till på en dag vi pantertanter ses? Vore såååå kul!!!! Ska du på instaträffen?

  SvaraRadera