tisdag 19 augusti 2014

Välkommen ny tidning, Formex och Cinderella want's a night off


I dag kommer Elle Mat & Vin – Vardagslyx! Vardagsinspiration med 175 nya och goda recept som man ska kunna laga på max 30 minuter. En tidning känns också väldigt oskyldig i min stränga home detox.


Yard Etc flitrade lyckosamt med mig på Formex. Jag föll för formen, doften och paketeringen. Snart på ett handfat nära mig. 


På tal om Formex, så träffade jag alltid lika duktiga tillika påhittade Créme de la créme-Ida 
i sin monter som alltid levererar hög nyhetskänsla till skillnad från många montrar som tycks ha stagnerat på idéfronten (phju, oerhört lång meningen är nu slut!). Som sagt, en urfin monteryta med inte minst lika urfint innehåll. Mina favoriter blev bordstabletterna med korkundersida som kommer i blåvitt eller svartvit. Tummen upp!


Hej bästa brallan! Har ett par liknande som jag på riktigt slitit sönder. Nu verkar det vara en omöjlighet att finns str 34. Om någon nosar upp en mini-size är jag villig att göra avkall från in stränga garderobs detox (jag menar, dessa ersätter ju de gamla). En in och en ut. Plusminusnoll så att säga.  

IKEA-bloggen fortsätter att bjucka på snyggbilder. Här fotograferade av Idha Lindhag, styling av Camilla Krishnaswamy. Nyfiken på podden, men inte hunnit padda någonting den här sommaren. Jag har prioriterat den gamla anrika versionen, boken.


På tal om IKEA blev jag sugen på lite DIY.  Bloggen Style me Pretty fixar en hylla med lite dekor-plast och guldspray. Strålande resultat! 


Slutcitat från min 'Big word' -mapp på Pinterest.  På tal om Cinderella försöker jag minska (läs skrota) prinsess-läsningen och läsa böcker som speglar en verklighet som jag vill att våra barn ska växa upp i med normala värderingar. Prinsess-detox! Inte någon jäkla värld som går ut på att hitta sin prins, göra sig fin, springa runt i obekväma glasskor och kamma sitt långa hår. Fy tusan! (och tvådelade bikini för barn orkar jag inte ens gå in på... ni kan ju gissa vad jag tycker om det?!)


7 kommentarer:

 1. Ah - ett himla fint klassiskt Anna-svep! Man tackar! Ni drar väl igång med era bokstäver nu igen - du och U?! Man har liksom vant sig vid att klura kring dem - och få ett givet tema mellanåt. Inte att förakta det inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, det är på g - önskebokstav?

   Radera
 2. Sitter här och är lite löjligt lycklig av att ha dig tillbaka i bloggetern. Det ger mig själv en push att kanske fortsätta lite till, trots allt...

  Och du... vill ses och dricka vin. Snart! Jag mailar!

  SvaraRadera
 3. De bordstabelletterna måste få flytta hem till mig. Och en vän till mig. SÅååå fina!

  SvaraRadera
 4. Heja dig Anna! Du går från klarhet till klarhet (så här på distans). Blir så glad varje gång jag läser dina blogginlägg.

  SvaraRadera
 5. Instämmer med Weronica och Petra, härligt att läsa ett inlägg från dig igen. Klassiskt Anna och alltid lika underhållande och inspirerande (sluta inte!). Och det där med tvådelad bikini har jag heller aldrig förstått. Tack och lov var den där prinsess-perioden väldigt kort hemma hos oss. Heja dig!

  SvaraRadera
 6. Tur att Ester aldrig fick den 2-delade bikinin som Lily har & som DU tyckte var så himla fin ;)) Mohahaha, äsch liten prinsessperiod har väl aldrig skadat någon

  SvaraRadera