måndag 18 augusti 2014

Soffbordsdrömmar och eftersommarlängtan


Eftersommarlängtan efter förändring kommer lika självklart till mig i augusti som att Formex slår upp sin portar. Kanske är det just därför. Inkorgen ligger full med pressreleaser om kommande nyheter och jag vill fortfarande färga min värld med blekrosa, grått, mässing, silver och marmor. Det kanske inte är up-to-date enought, men jag vill! 


Medan drömmen om O Table påfrestar mitt inre försöker jag med all kraft att leta substitut i form av bleka alternativ. Jag kan inte kalla livet speciellt svårt när min tid upptas av beslut som dessa, men ibland måste hen få vila från den orättvisa och hårda världen och lägga kraft på värdsliga ting som inredning och soffbord. Det kallas överlevnad. För en prisvärd peng var dessa från Zara Home ingen dum idé. Kanske kan snygga sidbord tillåta ett mindre tjusig pjäs på mattans mitt... Och såg ni IKEAs trolleri-trix på Lindved för 199 kr. Magic!Tillbaka till vardag, tillbaka till jobb, tillbaka till inskolning, vardagsmat, tveksamt vacklande rutiner och bloggan här och bloggen där. 

Ja, hej igen bloggen - vi kör väl ett varv till fast jag nästan hade bestämt mig för att lämna dig. 2 kommentarer:

 1. Dags för ny 4!


  Och det dör bordet högst upp, var i från alltså!!!!????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte, men lovar att hojta om jag hittar källan. So solly! En amerikansk bild som jag fann via Dering Hall där finns mycket otillgängligt smågdis! <3

   Radera