onsdag 8 oktober 2014

Barnrumstemat låg kvar i utkorgen
För några veckor sedan hade Fabriken barnrumstema. Mitt inlägg låg visst kvar som utkast - hoppla, hoppla! Harrys rum är under rekonstruktion. Ny säng, ny vägg, nytt golv, ny (fast kanske likadan) väggfärg ska upp. Finns det något roligare än att planera barnrum? Själva planering är ju halva grejen. Så nu kommer det att pinnas hej-vilt på barnkontot på Pinterest vill jag lova.

Minns ni dopinbjudan? Som sedan blev en tavla? H som i Harry. Nu får den ta plats mellan Camilla Lundsten fina Littlephant och Jenny von Döbelns (Mini Empire) fina, FINA print. Båda som jag var med och tog fram för Bookbinders Design när det begav sig. Och så givetvis lite Je t'aime beaucoup av fantastiska Therese Sennerholt.

Men på tal om Fabriken. Före detta Fabriken som återuppstått i en ny skepnad som nu lever ett frodigt, spännande och inspirerande liv på instagram som @decorlife.se. Duon Weronica och Tina utgör det perfekta paret (om jag får säga det själv) och just nu pågår inspiration overload med fotoutmaningen #decorlifeoktober på Insta där jag är med som @mrsmigehtto.

Roligt med nystart - heja er tjejer!


1 kommentar:

  1. Nämen hoppsan! Fast bättre sent än aldrig, och vad fint! Måste spana in det nya på insta, saknar ju Fabriken såå mycket!
    Apropå barn så erbjuder jag en rabattkod hos Boozt.com idag och imorgon :)

    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram Catta

    SvaraRadera