fredag 19 december 2014

Pic of the dayNär vackraste e-tidningen dimper ner i inkorgen blir jag nästan lika lycklig som när de riktiga tidningarna anländer. Nästan. Vackra Emily Blunt har varit en favorit sedan Djävulen bär Prada, men jag gillade också henne i filmen Looper - bra film! 


Behöver (hm... hm... "behöver") nya skor till nyår. Kliver gärna runt i dessa små finheterna. 


Doftuppslag från Edit som inkluderade alla favoriterna.  


Har förälskat mig i den här saken från Glas Tage, hittad hos fina Style By Seiler. 


Mitt bästa mat-porr. Linda Lomelino. Julklappstips till den som gillar bakning, fotografering och vackra, vackra, vackra bilder... Äh, man behöver inte ens gilla bakning för att uppskatta den här boken. Men behöver bara gilla vackert.  Den här känns så kul på bild, måste springa och prova i butik. Kan bli lite 'to much romantique bohemian style', men värt ett försök.  


Urduktiga Jenny skriver som ingen annan. Åh vad jag önskar att jag hade hennes handstil. Här är min favorit. Den kommer sitta på väggen i mitt arbetsrum så att jag inte glömmer bort att dansa lite också.  


Min absoluta crush på tv-serier är The killing (finns på Nettan). Jag är fast. Joel Kimmaman gör en utmärkt rolltolkning som deppig men rapp snut. Serien är deppig, regnig, mörk och allt annat än upplyftande. Så direkt vi får veta vem som mördar Rosie Larsen slutar vi titta. Eller...  


Fick jag med någon julkänsla alls i detta inlägg? Näpp, då kommer dagens jul-tips. I år lägger jag Ernst griljering på skinkan, recept finns här. 

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Många fina saker och många vackra bilder!

    Ha en skön kväll!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera