torsdag 8 januari 2015

Jag fick ett mail...


- "Har du slutat att blogga?"

Svaret är enkelt.
Nej.
Definitivt nej.
Inte ens på långa vägar.

Jag tar sats. Och någonstans i mitt ansatssteg somnade jag om. Välbehövd skönhetssömn. Jag har sovit och sovit och sovit. Som Törnrosa i etthundra år. Till 10:24 på förmiddagen. Som värsta tonåringen har jag släpat mig ner till frukostbordet efter tusen inbjudningar och med ett grymtande ljud försökt att kliat ögonen fria från grus. Redan den 23e skrek hjärnan väck mig igen 2015. Och so it shall be, tänkte jag och somnade om.

Bildkälla

Je suis déjà une Française, mais c'est facile de s'oublier et si on as un manuel ne se trompe jamais...  Går bra att köpa till exempel här. Klick-klick.


Det händer rätt ofta. Om jag ska vara ärlig. Liksom varken ett undantag eller en sällanhändelse. Fjäderdröm i lampformat. I'am in LOVE. Again. Fjäder från LumineurBack to school. Back to work. Back in business. Blogg här - blogg där


Finaste freebie och finaste översikten. 2015 - here we go och klicka här så kan ni också skriva ut snyggot här ovan och det är alldeles gratis. 


Omöjligt att göra ett inlägg idag utan att tänka på det hemska som hänt i Paris. Ibland är världen en så otäck plats. Orättvis och otäck. #jesuischarlie


5 kommentarer:

 1. Hej hej hej - nu kör vi blogg :)

  SvaraRadera
 2. Det var väl för väl ändå... att du inte slutat. Har saknat dina inlägg. :)
  Har också tänkt mycket på dig den senaste tiden och den fantastiska succén ni gjort med Mrs Mighetto. Så otroligt roligt! Såg härom dagen på instagram hur någon gjort minivarianter av tre av era print och hängt dom på väggen i sitt dockskåp. Och dom vanliga stora varianterna ser jag ju precis överallt hela tiden.
  Stor kram och trevlig helg! //Petra

  SvaraRadera
 3. Hejåhå vi hänger i ett tag till! Heja heja:)

  SvaraRadera
 4. Härligt med ett inlägg! Jag behöver en spark i baken jag också. En rejäl en!

  Ps. Stod och fingrade på den där boken i Paris, slog till och köpte den i London. Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur för mig att du inte slutat blogga! Hittade just din blogg...jättefin=)
  Kram
  A

  SvaraRadera