tisdag 13 januari 2015

Dagens tre tips


1. Galgar är ju främst viktiga för sin funktion. Kan tyckas. Jag tycker att kombo snygg+praktisk vinner i längden. Här har vi galgen numero uno (fast minus för att man inte kan hänga blöta kläder på den) Pasellig, mockaaktig och fina färgskalan till priset av 20 kr. För fem stycken. Finns även i svart. Spring till Rusta. (men på min när-Rusta är lagret tömt. Slut. Over. Finito. Jag köpte tutti.

2. Transparent värmeljuskoppar med refil. Hej. Hej. Hej. Kan det bli bättre? Inget miljöovänlig emalj och finfint ljus i transparent ljuslykta. Win-win. När man eldat klart är de superenkla att fylla på. Spring till Claes Ohlsson.  

3. Det är kallt. Handen har varit utanför handsken för länge. Det gör liksom ont i knogarna av kyla. Torrsprickorna ropar till hjälp och VAR ÄR BILNYCKELN!? Jag står på parkeringen och svär och rafsar efter nyckelh*l*v*t. Vad tusan! Känns det igen? Då är pälstussen en räddning. Ner i handväskan, rota runt till handen möter mjuk päls och där (!) är bilnyckeln. Bingo. Ett letande fritt från svordomar och köldskadade nagelband. Spring till H&M.  


4 kommentarer:

 1. Tack tack tack :)

  Jag passar nog på galgarna. Lika bra det eftersom jag inte har någon Rusta i min lilla stad, och inte skulle hinna fram till ingången innan de var slut ändå;)

  Ljusen har jag redan hittat och lilla tussen vill jag gärna klämma på! Haha :) Men tre tack ska du ha. Minst. Bara för att du bloggar liksom;)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Superbra tips, Tack! Får nog ta och springa iväg så snart som möjligt:)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. De där galgarna är verkligen toppenbra. Köpte dem för att de var fina och tyckte att jag behövde lite lyx även i klädkammaren. Insåg snart den fiffiga grejen med dem, kläderna glider inte av. Det är ju annars lätt hänt med blusar och klänningar i fina material. Kramar Liza

  SvaraRadera
 4. Heeej!
  Gud vad länge sedan det var jag kikade in här.. men du, måste ha galgarna!! Hoppas de finns kvar :/

  Kram Catta

  SvaraRadera