torsdag 7 april 2011

Dop
När Ester skulle döpas kändes det självklart att jag skulle sy hennes dopklänning. När dopet närmade sig kändes detta beslut inte alls lika glasklart som tidigare. Men så var det sagt och jag sydde, spets och volang. När brodyr kom på tal sparkade jag bakut. Det fick bli textilpenna.

Snart ska min kompis son, Gustav, döpas och jag ska (tack och lov) inte sy klänningen. Däremot ska jag fotografera. Så nu googlar jag inomhusfotografering efter smarta tips för hua! vad trist det blir med blixt. För att inte tala om grå, grusiga bilder. Och jag, jag är minsann lite nervös.

5 kommentarer:

 1. Klänningen ser jättesöt ut! Vad duktig du är! :-)

  Lycka till med fotograferingen!

  SvaraRadera
 2. anna. med den värme och kärlek du fångar i samtliga bilder behöver du inte vara en gnutta nervös ;)! Det finns en anledning att vi frågade just dig! Ta det som en kul grej. Oom inte annat får du ju vin och macarongs som belöning på "efterfesten". Jo men visst serru!

  SvaraRadera
 3. Har inte du samma optik som jag? Det blir väldigt fint ljus utan blixt med det ju. Eller du kanske bara ville skaffa det? Det blir säkert super så som uppdragsgivaren skriver här ovan. Lycka till! KRAM

  SvaraRadera
 4. Så duktig du är som sydde själv. Som tur var hade vi en släktklänning att ta till så jag slapp. (Hade nog lejt bort till mamma annars iofs)

  Min kompis har också en son som heter Gustav, och jag fotade på deras dop. Nästan lite spooky... ;)

  Inomhusfotografering är inte det lättaste. Stativ är ju en grej men annars är det bara att hoppas på stora fönster för blixten vill man inte ha - om man kan undvika :) Det kommer gå galant!

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 5. Smart lösning!

  Tack för din fina kommentar hos mig, Anna, jag blev såå glad.

  Lycka till med fotograferingen, det fixar du säkert galant!

  SvaraRadera