onsdag 27 april 2011

Nästa år har nyhetens behag lagt sigEn påskhelg med massa god mat. Enormt god mat. Och vin. Så mycket gott vin. I överflöd. För att inte tala om social tillfredsställelse. Jag åkte hem till mina hemtrakter med ett viktigt beslut i bakfickan. Jag skulle inte passa en endaste liten tid. Jag skulle ta en paus. Paus från måsten och saker jag egentligen skulle vilja hinna med. Det kändes som rätt beslut. Jag behövde det.

Strutarna gjorde succé och de små påskkärringarna förvandlade oss till tramsiga mammor, överförfriskade på moderlig stolthet. Men ni måste förstå. Det här är mitt första år som påskkärrings-mamma. Bilder på Ester har redan lagts ut på Facebook, skickats per mms och mailats till släktingar i fjärran land. Ägde jag en tidning skulle hon vara förstasida. Nästa år har nyhetens behag lagt sig.

8 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt fin påskhelg det!

  SvaraRadera
 2. Du är ju bara för snäll. Tack för de där rara orden och länken, nu gjorde du min dag väsentligt mycket gladare. Den som förövrigt har haft en bedrövlig start...

  Jag avskyr att inte hinna ta del av alla era fina bloggar (känns som hundra år sedan jag var här), känns som om man behöver det. Speciellt när dagar förövrigt inte är roligast i världen. Men det ser ut som er påsk har varit urfin. Med stiliga strutar, snyggaste påskkärringen, mat o vin... Härligt!

  Ha finaste veckan!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Så klart och rakt du beskriver din beslutsamhet. Ester ser ut som om hon verkligen gillar läget..att älska sina barn är viktigt, take care Anna.

  Kram (tänk att vi var på nästan samma plats i påsk)

  SvaraRadera
 4. Ser ut att ha varit en suprhärlig helg!!

  Jag trodde (och hoppades som en galning) att det skulle bli mitt första år som påskkärringmamma också, men skitungen totalvägrade! Ja ja... vissa motgångar får man väl bara ta, skaka av sig och gå vidare. Men nästa år, då är det fasiken jag som ska tapetsera väggen på fb och trycka tidningar med min fina Viggo som påskkärring!! ;-)

  SvaraRadera
 5. *fniss*

  Nyhetens behag du liksom! Jag tror vi, du - jag - och alla andra mammor kommer att vara precis lika stolta nästa år! Och året efter det och året efter...

  Fast vänta lite, när dom är fjorton är det kanske inte lika sött längre, eller?

  Hur som helst så var det också mitt premiärår för båda ungarna och besvikelsen var stor när den minsta somnade i bilen och inte orkade vara med :)

  SvaraRadera
 6. Hej hej...
  Det är väl klart att man ska bli lite extra tramsiga när man för förs
  första gången har en gudumligt söt kärring där hemma....så söt!! Och jag tror vi tycker det är minst lika kul som dom...

  Jo det där sköljmedlet som jag tipsade om...140:- kostar den & är alltså hur drygt som helst.Och doftar sååå ljuvligt.Men som du säger inget man kan använda alltid....men lite vardags lyx ;) Man kan ju också välja vad som ska få dofta den ljuvliga doften..hihi!!

  Må väl söta du Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Åh vilka söta påskärringar! Påskkärringsmammeriet kommer forsätta, är nog inne på sjunde året nu och jag blir lika stollig varje år. Undra hur länge de kan gå? :)

  SvaraRadera
 8. Hej hej
  Ny blogg startad....inte vad jag önskade men så är det. Titta gärna in igen och hjälp mig bygga nytt. Lägg dig som följare igen så jag har koll på dig :)Ny adress är: http://mariashrna-njutavlivet.blogspot.com/
  Kramar från Maria

  SvaraRadera