tisdag 7 december 2010

Tisdagstema; Julfönster

En av de sakerna jag föll för när jag träffade mitt hus för första gången var fönstren på utbyggnaden. Allt annat var omgjort, nygjort och tillfixat. Men här kunde man känna lite av 50-talets kvarlevor. Vi var tvungna att fixa till trät på utsidan men insidan blir kvar, i sitt originalutförande.

Ovan bild kan komma att användas mot mig som bevis när jag av ren vana säger: jag har aldrig ägd en sån där lång julblomma som alltid tippar eller går av. Jo, det ni ser är min första amaryllis. Någonsin. Jag var så till mig när jag köpte den att jag glömde bort att titta vilken färg.

Vi får helt enkelt vänta på att den slår ut, om den slår ut.

3 kommentarer:

 1. Det ser fint ut, jag gillar den vita, sirliga ljuslyktan mot fönsterbrädan. :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin dalahäst. Tips - köp ett amaryllis-stöd som du trycker ner i krukan så tippar den inte. Måste sättas dit innan den slår ut!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. hello! Hälsa Jessica och tacka för subersnabb leverans =)) JÄTTEFINA dräkter! Nomi blev överlycklig och vände direkt till tomteflicka från lucia inför julfesten. Charlie blev lika glad han. Den var lite liten men det gjorde honom ännu gulligare, en lite urvuxen pepparkaka liksom. Till och Viggo ville ha den trots att tröjan slutade vid naveln och det såg ut som katten dött =))) Så han bytte också bana inför julfesten på 6-års =))
  Kraaam!
  Förresten, du inspirerade oss till att lerpyssel idag! Vilken superidé med stämplarna! Så kidsen gjorde etiketter till sina paket!

  SvaraRadera