tisdag 28 december 2010

Vad snabbt det gick...


Vips, så var julhelgen över. Är det inte alltid så? Man längtar, förbereder och väntar och sen, tjoff, så är det plötsligt förbi. Det röda pyntet skvallrar om vad som hänt. 24-tavlan känns helt plötsligt passé och de röda hjärt-banden från IKEA plockas bort från alla tänkbara ställen.

Och blomman som jag inte visste färgen på - den var röd.

Ännu en julhelg att minnas - en lyckad sådan. Och tomten var väldigt snäll. I år igen.
God fortsättning på Er!

5 kommentarer:

 1. Exakt min känsla också! Man förbereder sig och längtar i över en månad och sen var det slut på ett par korta dagar. Lite snopet nästan. :-)
  Men så fort julen är över så är det som du skriver, att man plockar bort fort. Tomtarna och det röda känns snabbt gammalt och trist.

  Det låter som du haft en mysig julhelg i alla fall! Och nu hsr vi ju förhoppningsvis en härlig nyårshelg att se fram emot istället!

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma, julen bara försvann i ett huj! Konstigt nog känns det som om jag vilat upp mig och laddat batterierna trots så få dagar ledighet...ser fram emot att vi har nyår kvar att fira...tänk vad tiden går fort.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Jodu, vips så är det över. Och bara över natten så är man less på allt som är rött och tomtigt...

  Önskar ett gott slut på 2010!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Javisst går det fort! Nu är det snart ett nytt år och massor med roliga saker att se fram emot! Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Hallå där!
  Håller med om tjoffet. Tyckte ungarna med. Hur kunde chokladkalendrar, paketkalendrar och annat skoj bara vara över sådär bara?!!!
  Kram Sofia

  SvaraRadera