tisdag 19 juli 2011

Vänta lite bara...I bland måste jag bara ta ett kort. Det är lite som en sjukdom som många säkert känner igen. Min omgivning gör det i alla fall.

- "Ät inte än!"
- "Vänta lite bara"
- "Håll fram pajen lite"
- "Titta upp, lite ner, lite upp igen, bra, lite upp, nej ..ner!"

eller bara:

- "STÅ STILL - RÖR DIG INTE!

Det är bra mycket lättare att fotografera en tjusig soffa på ett hotell eller en schyst pall i en skobutik på Göteborgs bästa gata.

3 kommentarer:

 1. Ja, jag kan lova att min omgivning känner väl igen det där (och har nog tröttnat lite)!! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag säger hej från bloggtorkans näste :) Hur illa kan det bli egentligen?!! Återstår att se...kanske kommer jag aldrig i form nånsin mer. Men du verkar vara i toppform, sugen blir jag på G-borg och fiiiina saker!

  Bokstäverna finns. Jag ber om ursäkt för sådant sent svar men jag har knappt närmat mig bloggen på sistone. De finns i turkos, svart och multifärg. Upptäckte häromdagen ( väldigt sen på upptäckter) att de turkosa har turkosa nitar och de svarta har svarta nitar att fästa ihop med vilket är extraflott då det flyter ihop liksom. De multifärgade har guldiga.

  Stor kram!!
  Sofia

  SvaraRadera
 3. Klart jag känner igen. Att fota vacker mat är ju viktigare än att äta den. "Där kommer hon med kameran igen" är det jag får höra mest på olika tillställningar. Kul att du har hittat glädjeämnen i Göteborg! Välkommen tillbaka när som helst! Puss och kram

  SvaraRadera