söndag 3 juli 2011

Nämen, ser man på!


Nu är jag tillbaka efter en välbehövd blogg time out. En liten oplanderad tysthet i experimentellt syfte. Som ett tveksamt förhållande, jag ville testa om jag saknade det. Och yes, det gjorde jag. Som tusan. Jag och familjen har rest i bil och pressat sociala gränser. Vi har bott på sex olika ställen på elva dagar och haft ett mycket behagligt tempo och som vanligt ett gastronomisk intag utan dess like.

Sen har jag läst. Första dagen lästa jag en hel bok. Sedan flöt det på. Jag blev väckt ur min litteratur-koma, vilket var på tiden när min egen bokklubb funderar på att rösta ut mig. Och jag har läst bloggar, om än något mer begränsat. Weronicas blogg kan jag inte ta semester ifrån och att hon nu börjat ge oss korta inlägg i dagboksform kan man inte annat än älska. Det var så jag fick reda på att självaste Kate Moss har gift sig (hur kunde jag missa det? Tyder på total bortkoppling)

Sedan njuter jag av Kristinas bilder, dessa makalösa fina foton som hon får till på ett sätt... ja, obeskrivligt snyggt! Jag önskar så att jag hade kraft att haka på hennes fotoutmaning för det är en fantastisk idé. Något för er som vill ha foto-teman hela juli.

Sofia på Mokkasin får alltid ett besök. Det går liksom per automatik från mobilen, som ett gravt beroende med positiva biverkningar. Och Frida Fahrman för alla Paris-bilder och för att det är få modebloggare som tar så ur-fina bilder. Och Annixen, queen of pyssel Petra, Anna-Lenas HEM, så klart många, många fler... , jag visste att när jag väl började skulle jag inte sluta. Så jag sätter stop här.


4 kommentarer:

 1. Välkommen hem till Älvsjö! Visst är det svårt att helt hålla sig ifrån sina favorit bloggar. Men får man ett och annat gjort så är det inte heller så dumt. Jag har rensat i mina tidningshögar och känner att en stor sten nu lättat hjärtat.

  Vilken tur att boken "En dag " var så bra för den ligger och väntar just nu.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Du har varit saknad. Bloglove right back :)

  SvaraRadera
 3. Men åh hörredu, det här gjorde verkligen min dag! Jag sitter här med en stukad fot, kryckor och en livlig två-åring och känner mig väldigt ynklig så det här var precis vad jag behövde :) Härliga du.

  Tack!
  Kramar / Kristina

  SvaraRadera
 4. Åh vad glad jag blir och höra att du saknade det, jag har saknat dina underbara inlägg! Du vet att du alltid får mig att le (och shoppa mera) ;)

  Och TACK gulliga du för att min blogg blev en av de du lyfte fram *hedrad*

  Svårt det här och hålla sig från bloggandet helt då man är ledig, men bra att dra ner tempot kanske...jag försöker i perioder. Ha en fortsatt fin sommar Anna. Kram från Västkusten!

  SvaraRadera