torsdag 23 juni 2011

Midsommar

Önskar att alla kunde få hänga med på mitt fantastiska firande med storslagen organisation och obeskrivlig gästfrihet. Från ankomst till DÅH-kaffet! Oslagbart helt enkelt. Och fast det är en tradition blir jag lika nervös varje år att den stående inbjudan ska utebli.

Förlåt om jag inte hunnit med en kommentar hos er fast ni varit här och skrivit hos mig. Jag har liksom kämpat med dygnets timmar, önskat att de någon gång ville släppa till lite extra tid, men ack nej... jag läser i kapp snart. Och tills dess njuter jag fullt av er närvaro här.

Inom kort börjar en veckas smygsemester, innan den riktiga tar vid. För i år behöver jag starta mjukt, inte braka rätt in i ledigheten, utan sakta men säkert närma mig sovmorgon, livskvalitet och avkoppling/bortkoppling. Snart så.

Jag önskar alla er en fantastisk härlig midsommar-helg!

7 kommentarer:

 1. Tack detsamma önskar jag dig! :)
  Vilka underbara glas din man har kommit hem med.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Känner precis som du. Tiden räcker inte riktigt till allt man vill och borde göra men nu är det midsommar och tid för att bara umgås och ha det riktigt mysigt med goda vänner. Det känns underbart!

  Ha en riktigt härlig dag du med!! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag funderar också var tiden tar vägen och om det verkligen ska vara så..... stressigt..

  Ha en fin Midsommmar!

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 4. Smygsemester låter trevligt och starta mjukt låter sunt. Hoppas att du haft en fin midsommar.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Så här en vecka i efterskott så önskar jag dig en glad midsommar tillbaka. Eller en Glad sommar kanske istället. Midsommar känns ju lite passé nu... :-)
  Härliga sommarbilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 6. Hej fina du!

  Det är klart du ska vara med på fotoutmaningen! Det är bara att hoppa på och strunta i de tre första dagarna om du vill. Fototema är perfekt nu på sommaren när man ibland inte vet vad man ska blogga om för dagarna går in i varann och tempot är lugnt.

  Stor kram / kristina

  SvaraRadera