tisdag 21 juni 2011

Jag kan offra migJag gör det för den goda sakens skull. God i dubbel bemärkelse. Alltså god för havet och jorden och bra mot alla tänkbara orättvisor och ondskefulla saker. Och så fullständigt sagolikt god fullproppad med choklad, cookie-bitar och kolachokladsås.

Här mina vänner, är vi alltså alla vinnare!

Ben & Jerry's (eller Tom & Jerry's som min förvirrade man felsäger ibland) är helt fantastiska. Och då talar jag sekundärt om smaken, och primärt om deras värderingar. Här kan man läsa mer.

Vår kära Östersjö är kryddad med bla PCB, bly, kadmium, kvicksilver och allehanda dioxiner. Inte rättvist mot våra blöta vänner tycker vi. Nordic Water Peace är framtagen exklusivt för Norden för att öka medvetenheten om den allvarliga situationen i havet som omger oss. Under året kommer de att ha aktiviteter och insamlingar till stöd för detta ändamål.

5 kommentarer:

 1. ...och den är så vansinnigt god. Choklad med choklad liksom, kan ju inte bli fel...

  SvaraRadera
 2. Två bra saker i ett. Mycket bättre kan det ju inte bli. Och så har du läskat mig denna kväll - måste genast rota lite i frysen om jag kan hitta något (antagligen inte ens hälften så smaskigt som ditt dock...).

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 3. Två goda ting i ett kan det blir bättre :)

  Hoppas du får en trevlig midsommarhelg

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Jag kan också offra mig! ;-)

  SvaraRadera
 5. Bra initiativ helt klart - och ännu bättre när glassen är så god! :-)

  SvaraRadera