torsdag 16 juni 2011

MintFörutom korall är mint den finast färgen just nu. När jag var liten ville jag ha mintgrönt på allt. Och bjöds det på Ahlgrens åt bara de mintgröna bilarna. Dessutom var min student-klänning mintgrön till skillnad från mina kompisar i helvitt.

Gissa om jag blev glad när jag läste Sommar-i-P1-listan. Så många duktiga personer. I år ska minsann lyssna på minst hälften av dem, minst. Jag ska ladda ner och mys-lyssna i min iPhone innan jag släcker lampan. Clara Lidström (underbara Clara) pratar den 27 juni, missa inte!

Idag ska jag besöka Fotografiska och sedan ska jag gå direkt hem och beställa den här boken. Sedan är jag lite nyfiken på den här, kanske för att den är så kort och har så snygg framsida. Och redan nu kan man smygtitta lite på Robert Mapplethorpes svartvita porträtt här. Jag ska smyga förbi butiken på fotografiska och fingra lite på den här affischen. Den skulle bli så fin på Esters rum, bredvid den broderade katten från mormor-Elsa.

4 kommentarer:

 1. Mmm, mintgrönt är så snyggt, en riktig sommarfärg (för mig, i alla fall). Härlig bild! Hoppas du fick en skön eftermiddag!
  /Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Jag tror att mintgrönt blir det nya svarta, i den lite mer lortiga varianten, tänker mig en hostelkorridor i thailand...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Tack för mys! Går gärna och ser Mapplethorpe i augusti. Kramar till er

  SvaraRadera
 4. Jag älskar också Mint!
  Ha en mysig Fredag i regnet!
  Kram Elina

  SvaraRadera