måndag 28 november 2011

Kalasfin
Ja, dessa kappor... Kan liksom inte riktigt få nog. Ester har haft en grå, en rosa och en eh.. rosa till (fast jag lovar att den var i en annan nyans). Eftersom dessa har fått vandra vidare var det hög tid att bjuda in en marinblå till garderoben.

Alla jackor (så även den senaste) är inhandlade på Rackarungar, vilket så klart gör det extra försvarbart. För visst är det så? Second-hand shopping är ju nästan som välgörenhet. Vi förädlar förkastade stackars plagg som kanske annars hade hamnat i någon ful flyttlåda på en fuktig vind. Det vill vi ju undvika i allra största grad. Så jag bidrar till den kalla jack- och kapputrotningen och återanvänder allt vad jag kan. Sån är jag!

7 kommentarer:

 1. Ja, second hand-shopping är absolut försvarbart i alla lägen!! Helt klart välgörenhet!
  I alla fall intalade jag mig själv det igår när jag sålde massa grejer på loppis men lyckade shoppa nya saker för över halva intäkterna. :-)

  SvaraRadera
 2. Ester är ett så underbart namn. Fanns med på listan om vi skulle fått en tjej nån gång men så blev ju inte fallet. Min farfars syster hette Ester och hon var en cool tjej som gav sig ut ensam i världen som missionär. Inte så illa pinkat av en kvinna född på 10-talet :)
  Kram Cecilia
  Och du har helt rätt, återvunnet är underbart, då kan man få ha hur mycket som helst!

  SvaraRadera
 3. När du kommer och hälsar på mig nästa gång ska vi gå runt hörnet till Bytingen. Härlig second hand-butik för barn. Handlade där första gången när jag kanske var i sjätte månaden, så den är svår att motstå. Puss och kram

  SvaraRadera
 4. Glömde påpeka hur bedårande Ester är i sin kappa, men det är ju underförstått och självklart. =)

  SvaraRadera
 5. vilken skönhet! både kappan och barnet såklart. ser fram emot när jag får barn och kan köpa en massa fina saker till henne/honom. och särskilt att få inreda ett barnrum, oh my, det kommer bli galet, hihi.

  SvaraRadera
 6. hon är bara för söt, tycker det är kul med second hand. Jag ger alltid bort barnkläder istället för att slänga dom.

  SvaraRadera