måndag 9 juli 2012

Instagram@annasylvan


När den ena skriker GLASS! så högt det går och den andre uppenbarligen också vill uttrycka något men saknar verbal kompetens. Det är då, precis då som jag känner att road trip inte är så romantiskt i praktiken. Inte alls faktiskt.


Men plötsligt tystnar det från baksätet, ungefär när vi närmar oss Ulricehamn och E4an passerar under stillsam tystnad utanför fönstret. Vi lämnar västkusten och tackar för all god mat, alla skratt, det fina vädret, familj, vänner och hälsan. Alltid hälsan.


Nu är himlen full med hotfulla moln och vi dissade precis dagens sommarpratade Daniel Sjödin. Någonstans i hans intro där han sa att han skulle ägna sin tid åt litteratursnobbar och ansikten gav vi upp. Redan i introt. Och plötsligt kände jag en kraftfull längtan till att blogga lite. Efter dagar av skriv-semester.

Bilder Instagram@annasylvan

Fast det är klart. Jag har ju haft min nya kompis Instagram vid min sida. Där har jag fått följa med till Gotland, till Kreta, till olika härliga landställen, fått känna på lyckan över ett husköp och en massa härliga matbilder, nakna tår i sanden, glada barn, stilleben, smultron på tråd och så mycket mer. Ett blixtsnabbt socialt spel med det bästa, nämligen snabba kommentarer och fina foton.

Och så Esters kommentar innan vi satte oss i bilen:
- Mamma, vi kan inte lämna Harry här hos mormor och morfar. De har inte mjölk i bröstarna.

Så därför sitter vi nu alla fyra i bilen. Alla fick följa med vidare på vår road trip.

9 kommentarer:

 1. Men Anna... Susade du förbi Ulricehamn utan att tuta!? Jag hade vinkat och lockat er med kaffe eller lunch;) Ja sannerligen hade jag det!!! :)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Haha, bra och sann kommentar av henne! :-)

  SvaraRadera
 3. De har inte mjölk i bröstarna! Hur gulligt är inte det? Och så sant! Det där semetrandet med bilresor blev plötsligt så mycket mer spännande sen man fyllde bilen med småbarn. När vi åkte till Gotland spydde våra barn i kapp under hela bilresan. Min flicka går fortfarande runt och säger "mår du illa?".

  Ha en alldeles underbar semester med dina fina! Kramar

  SvaraRadera
 4. Underbar kommentar :-) hihi. Ser ändå väldigt fint ut alltihop!!! Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Hehe! Dom är kloka som attan, de små barnen.

  Och ja, Instagram är en trogen och fantastisk följeslagare nu för tiden när solen skiner och inte lust och ork finns att blogga lika ofta.
  Men samtidigt måste jag erkänna att jag ganska snabbt saknar att skriva lite längre, och framför allt att läsa lite mer så jag är glad att du kikar in här och lägger upp ett inlägg då och då.

  Ha en fortsatt härlig road trip och kör försiktigt!

  SvaraRadera
 6. Goa ungar! De har koll :)
  Härligt att du kikar in här lite. Du är saknad så fort du är borta :)
  Kram

  ...jag menar alltså inte att du inte ska ta semester. Klart du ska :)

  SvaraRadera
 7. ÅH men du vilken härlig kommentar! Önskar er en fortsatt trevlig roadtrip, så ses vi här eller på Instagram. Kram!

  SvaraRadera
 8. Dina inlägg är så underbara Anna, får mig alltid att le. :)

  Visst är det fantastiskt med Instagram, det har blivit sådan liv och rörelse där nu! Lite roligt just nu med "nakna tår" tror jag har minst fem stycken i mitt flöde varje dag :) Fast Harrys var finast den här månaden!

  Stor kram!

  SvaraRadera