onsdag 2 april 2014

Mina tio - mars



1. Bakslagen. Bild från den 20 mars, ett så kallat bakslag. Mars en vårmånad - pyttsan! Nu är jag så full av vårkänslor att jag knappt kan blicka tillbaka till snö, vinter och skidåkning, ja, sådant som hände i mars. Men mars höjdpunkt och således nummer ett på listan var skidåkningen i kombination med våfflor i termobyxor i en snöstol mot en vinstilla husvägg. Fem getingar!
 

2. Vårgarderob. Ut med det gamla och in med det nya. Mars ger oss vårmode, men jag vill handla klassiskt. Uppdatering av vårgarderoben. 

jeans, topp, clutch från H&M, glasögon RayBan, resten ser man ju... 



5. På väggen. Har haft många kravings på väggdekoration den här månaden. Inte minst den här tjusigheten från Stylizimo. Blomsterterapi. 


6. Gult. Nejdå, det är inget påsk-infall, jag gillar gult. Det spelar ingen roll att det är sen påsk i år, man blir hjärntvättad av påsk-recept, påsk-pynt, påsk-reklam, påsk-blommor, påsk-godis och påsk-pyssel hela mars månad. Inte mig emot. Hej Gult! Hej Påsk! Gult på Pinterest


7. The look. Vill se ut såhär, kasta byxorna, ha öppna skor och framför allt; skippa strumpor. Hejdå mars. Bien venue Avril! Bästa garderobsinspirationen hos Sincerely Jules.


8. Missa inte. Fick i mars försmak av våren. Noterade i min kalender att hålla utkik efter blommande körsbär i Kungsan. Vill inte missa. 


9. Resto framtid. På lördag sätter jag tänderna i den här. Jag tänker nämligen besöka ett av mina favvo-place i Barcelona. Tragaluz. Mera vår. #gameoverwinter


10. Tävling. Allt sedan den första chokladpralinen såg dagens ljus 1884 har Anthon Berg följt sin princip att bara tillverka choklad av allra högsta kvalitet. Det är underbart att få vara generös och vem gillar inte choklad?!

Nu kan ni vinna två presentpåsar fyllda med choklad från just, Anthon Berg. Alltså en till dig och en till någon du tycker om :) Perfekt till påsk.

 Det du behöver göra är att
1) Motivera vem du vill bjuda och varför?
2) Svara på frågan, hur många smaker finns Anthon Bergs nya Chocolate Sticks i?

(Vinstpåsen är fylld med choklad värt 550kr)

Lycka till!

13 kommentarer:

  1. Barcelona, you lucky bastard! :))
    Yippi di yey, jag gillar att tävla..och jag gillar choklad
    Vem jag skulle bjuda?, ingen....gaaah, ok då. Såklart skulle jag bjuda min älskade dotter Lily, som skulle kunna heta choklad i mellannamn. Hon gillar inte godis...men hon gillar choklad. Finns det en bit choklad i godispåsen på ett kalas blir hon öööverlycklig (men det finns det nästan aldrig)
    Ps, de finns i 5 smaker :)

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg tia Anna! Du kan sånt här du. Och Barca! Jag är AVIS! Älskar staden och har inte varit där på tio år. Nu när barnen växer på sig ska vi minsann ta dit dem. Om vi inte tar en weekend själva såklart. Det har ju sin charm det med.

    Jag vill gärna tävla om chokladen. Jag hade bjudit mina finaste väninnor som jag inte hunnit träffa på en hel massa tid. De har inte ens sett vårt hus än. Jag hade dukat ut choklad och rödvin i trädgården en somrig kväll. Sen hade livet varit fulländat tror jag.
    Fem smaker är det va? Har för mig så.
    Kram till dig och njuuut dina dagar i Barcelona. Det är ju guld att åka dit så här på våren.

    SvaraRadera
  3. Underbart! Både "dina tio" + att det är dags för Barcelona! Mitt tips denna gång är Bubo, som en smyckesbutik, fast med godsaker, som man kan lyxa med ett glas kall cava till. KRAM!

    SvaraRadera
  4. mesmericanna@yahoo.se4 april 2014 kl. 18:55

    Hej!

    Så snygg och inspirerande lista (jag vill också ha den där vårgarderoben)!

    1. Jag skulle vilja bjuda min ständigt dietande syster, om inte annat för att få fylla ut rynkorna på henne lite och göra henne chokladlycklig. ;)
    2. De finns i fem smaker.

    /Anna

    SvaraRadera
  5. Alltså, först och främst - den där vårdgarderoben? Ja Tack! Och att gå utan strumpor, bring it on, bara!

    Sen till tävlingen: Jag är ju välsignad med en pojkvän, tillika sambo som är en mästare i köket, som fixar avancerade rätter bara för att det är kul liksom och det enda jag behöver göra är att smaka allt (och hacka lite grönsaker ibland och ja, ta hand om disken såklart), så jag känner att det är dags att bjuda tillbaka lite grann. Kanske en godispåse med Anthon Bergs delikatesser faller honom i smaken? Sticksen finns i fem smaker, och jag kommer inte över kombinationen Dark Sea Salt & Almond, mums!

    Trevlig helg/Hanna

    SvaraRadera
  6. PS. Haha, vårdgarderoben? Du vet vad jag menar... ;)

    SvaraRadera
  7. Vilket härligt inlägg! Vilket härligt gult collage!

    Fortsatt fin helg!
    Kram kram Malin

    SvaraRadera
  8. Hej! Har precis bytt arbetsplats och jag fullkomligt ....älskar mina nya arbetskamrater. Jag har hamnat sååå rätt:) Skulle gärna vilja visa min uppskattning med att ta med en påse med den riktiga kvalitetschokladen till gofikat på eftermiddagen. Vore great helt enkelt.
    2. Anthon Bergs sticks finns i 5 goda smaker!

    SvaraRadera
  9. Tjoho du fina!

    Nu har dörrarna slagits upp i Fabriken igen. Visst saknar du oss...!?

    kram | tina | fabriken

    SvaraRadera
  10. Mums m choklad!
    Skulle bjuda min bror som äntligen kommer hem över påsken!
    De finns i 5 smaker
    :)/Petra

    SvaraRadera
  11. Åh...jag måste bjuda alltså? Skulle så gärna, så gärna ta båda själv. Men å andra sidan så har jag närt en stooor chokladälskare vid min barm, så att bjuda dottern vore inte mer än rätt. Hon vet hur man tar sig an fin choklad :)

    Och fem smaker lär det vara.

    kram

    SvaraRadera
  12. Fem smaker, jag skulle bjuda min snälla pappa som alltid stället upp. /ulrika (uh73@yahoo.com)

    SvaraRadera
  13. Älskar körbärsträden! Tänkpå att passa på , det går så snabbt över.
    5 smaker och jag vill ge till mina barn... Kram Anneli :)

    SvaraRadera