tisdag 10 juni 2014

Månadens Fyra - på B

Okej, here we go. Om man är nykomling (extra välkommen) och (läs här för superenkla  anslutningsvillkor. Vi (lilla.u-Ulrika och jag) fortsätter spotta ur oss månadens fyra. Den här gången leker vi med bokstaven B.


Månadens fyra på B 
månadens baksida - månadens blogg - månadens blåvita - månadens budskap
Månadens baksida - Jag blev helt förförd av denna uteplats som från något håll borde räknas som en baksida. Denna gotlandsdröm på sidan 24 i senaset Elle Decoration talar till mig i tungmål. Jag är hypnotiserad. Jag tänkte ta en fjuttig bild på min baksida som helt saknar tall, pool och rustik matplats. Vill ha en pool. Måste vara baksidans framsida. Framsida, utsida eller baksida är för mig oväsentligt. Jag är kär. Punkt slut.

Månadens blogg - Vi kan kalla det kärlek vid första ögonkastet eller gammal kärlek rostar aldrig för jag minns precis var jag satt och plippade på min iPhone när jag föll för Anna Malmberg första gången. Pladask. Hennes förmåga att ta bilder gör henne till mitt självklara val för månadens blogg. Jag vill kunna hantera kameran precis så här. Magi. 

Jag har alltid en förkärlek för bloggar med eget material. De är liksom de som tilltalar mig mest och som håller mitt intresse i längden. Andra saker som jag högt värderar är eget snitt, eget språk (vara sig man skriver eller ej) och egen smak. Det finns otroligt många talanger där ute som vecka efter vecka har en imponerande förmåga att leverera inlägg på inlägg och som gratis bjuckar på fulländad inspiration. Tack! Månadens blåvita - Det har nog med åldern att göra - vi har talat om det förut - det blåvita porslinet gör entré och vips börjar man kunna namnet på  kungligheter, gröna växter  och kan pricka fågelarten endast genom att höra kvittret. Det är något men åldern tror jag. Definitivt. Man blir sugen på hårda karameller och blåvitt porslin. Jag är så tacksam. Tacksam för varje år jag får åldras och upptäcka nya saker. Som porslinet. Det blåvita. Vackert. Månadens budskap - omöjligt att välja ett, så till priser av ett får ni två! För om man bara vill vara bra kan man stanna i den gamla vanliga trivsamma hemmahörnsoffan, men vill man uppnå great måste man utanför, uppåt och framåt marsch. Det och att försöka vara lite mer enhörning. You pick. 

Nu vill jag se era fyra på B: baksida - blogg - blåvitt - budskap. Hej vad det går. Kul om ni är med. Glöm inte att lämna er länk så jag hittar. Vi blir fler och fler. Så. Himla. Roligt. Hej. 15 kommentarer:

 1. Åh, en sån underbar månadens fyra, den där baksidan på Gotland alltså, to die for... Jag återkommer med min fyra när jag har fått till ett inlägg.

  SvaraRadera
 2. Vilket gladpiller din fyra är - L j u v l i g t ! Den där baksidan ser fantastisk ut, att den sedan är placerad på mitt hjärtas ö gör ju saken bara ännu bättre. Tror bestämt jag måste kika lite mer på den. Och ja, det är något med åldern, det tror jag med :) Återkommer med min fyra. Såklart.

  SvaraRadera
 3. men åh anna - den är brilliant din fyra !!!
  min kommer, jag ska bara … typ flytta!
  puss.

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg fyra, Anna! Roliga ämnen denna gång - jag klurar i värmen och återkommer :)

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar baksida du visar! :-)
  Här är mitt inlägg: http://tankebubblor.blogg.se/2014/june/manadens-fyra-b.html

  SvaraRadera
 6. Nu så :) http://weronica.daysweekends.com/2014/06/11/manadens-fyra-b/ Tack för att ni håller igång denna kategori - jag tycker så mycket om den!

  SvaraRadera
 7. Bästa fyran hittills! B som i bästa. :)
  Här är mina: http://www.popetotrora.blogspot.se/2014/06/manadens-fyra-b.html

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig fyra Anna! Massor av inspiration. Den här månaden ska jag absolut få till en fyra jag med, ska bara hinna med en tur till Frankrike först. ;) Kram!

  SvaraRadera
 9. Härligt Anna! Nu ligger min fyra uppe också. Kram o finaste fredagen till dig. Här vankas skolavslutning. Kanske hos dig med..?

  SvaraRadera
 10. http://www.livingbymiriam.se/2014/06/blogginspiration-manadens-fyra-pa-b.html
  Vilken baksida, lovely! Kul att ni kör vidare med månadens. Nu ligger mitt bidrag också uppe. Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 11. Nu finns även min fyra på min blogg! Kul och kluriga ord även denna månad!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Nu så. Min fyra ligger uppe: http://blomsterochbakverk.se/2014/june/manadens-fyra-b-2.html Fortsatt fin söndag kväll till dig.

  SvaraRadera
 13. Hej hopp!

  Jag slank in lite sådär sent i vanlig ordning och bidrar med lite baksida, blåvitt, blogg och budskap :)

  Va säger du om det va!? ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 14. Better late than never ;-) min fyra ligger uppe nu!

  SvaraRadera
 15. I sista sekund... mina fyra finns också på plats nu :)

  SvaraRadera