måndag 9 juni 2014

Min tre bästa sol-produkterSå i in helskotta viktigt. Ni får inte bränna er!! Absolut förbjudet och omodernt. Ni måste skydde er från solen. Bränd hy är så 90-tal och dessutom farligt. Livsfarligt. Här kommer årets tre favoriter:

1. Min absoluta favorit för facet heter Nuxe. Doftar himmelskt och lämnar inga blanka pannor.

2. Även om blekt är det nya svarta måste även jag erkänna att vinterglåmiga ben känns aningen obekvämt för vårens första kjoldag. Dove funkar. Blir okej bruna på några dagar och luktar gott. Ingen äcklig bus-lukt.

3. För kroppen kör jag Garnier med pearl effekt. Kul när vaderna glittrar och axlarna går på disco. Fest hela veckan.

 

7 kommentarer:

 1. Vet du va? Du har fått mig att tänka till ännu lite mer gällande solande. Bra:)

  SvaraRadera
 2. Ja, det här har jag koll på också, mycket viktigt, håller med

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte faktiskt på dig när jag var och kollade på solprodukter idag! Har en flaska garnier hemma som absolut ska med när jag åker till (ännu mera) sol i slutet av veckan. :-) Kan du köra liknande på bus? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt med mera sol. Ha det underbart. Och ta med Garnier. På BUS är bästa (ständigt på jakt) Bareminerals Faux Tan den här http://skincity.se/sv/product/3115/bareminerals-faux-tan-body-sunless-tanner?URL=http%3A%2F%2Fskincity.se%2Fsv%2Fproduct%2F3115%2Fbareminerals-faux-tan-body-sunless-tanner

   Radera
 4. Ooh, och jag har börjat använda solkrämen från den här butiken https://yellowrose.se/products/yellow-rose-cellular-sun-care-cream-spf-50 . Prova den, den lämnar inte en otäck "sand" som andra SPF:er gör.

  SvaraRadera