torsdag 6 juni 2013

Festligheter


Festligheter. Det är fest i Fabriken och så även det verkliga livet. Kära bloggen vars närvaro inte riktigt hinns med just nu. Antar att det är sommarlovslängtan som trycker på. Känslan av att vilja ta time out, koppla ner, slappa lite och bara vara med vänner och familj. En skön känsla. 

Eller så är det biverkningarna av New York. Jag vill stanna i den tidzoonen, vara lite svår att nå och bara sysselsätta sig med det som faller på. Lyx. Lite våga väga vardag. 

Så vi drar iväg igen. Mot sydliga delar av Sverige. Till vänner och familj. Till obokad, spontan lyx. Nationaldagsfirande, träffa pyttelitenbebis, prinsessbröllop, vinprovning, familjemiddag och kanske en å annan nöjespark. Så nog blir det festligt alltid. Det blir ju som man gör det. Jag har som vana att alltid försöka ta ut en tråkig med en kul. Aldrig hamna på minus. Lite som att jag dricker ett glas vin när jag betalar räkningarna. Förstår ni poängen? Ett plus, ett minus = 0. Sen är det bara att göra något litet kul och genast befinner man sig på plus. 

Titta in i Fabriken för fler festigheter idag. 
Till sist, håll er borta från minussidan, samla plus och ta hand om varandra! 
Jag tar en lite paus och åker på festturné. Ciao!

6 kommentarer:

 1. Finaste buketten, så somrig och lagom festlig. ha det så skönt. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. En tråkig och en kul... Genialt ju!! Hoppas ni får en fantastiskt trevlig festturne! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, är ni här i helgen? Förstår att ni har fullt upp, men jag ska tänka att vi är nära varandra i alla fall. Ha det härligt! Puss

  SvaraRadera
 4. ha,ha....gillade det där med räkningarna...

  Ha en fin helg.

  Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ah, vilket bra och enkelt motto. Något som verkligen kan brytas ner till det minsta. Det ska jag kopiera. Alltid lyssna på bra ljudbok när jag tvättar typ..

  Ha det underbart på er oplanerade lyx!

  SvaraRadera
 6. Härliga sommar! SÅ ska det vara...lite urloggat och lite nedkopplat. Ha det fortsatt fint!

  SvaraRadera