måndag 6 januari 2014

Dancing on the edgeJag älskar miniserier. Det finns en början och fyra veckor senare finns det ett slut. Det är alltså ingen never-ending-Lost vi talar om. Inte heller Prison Break där man undrar om man själv kommer att avlida innan karaktärerna kommer se något annat än fängelsets smutsiga murar. Nä fy. Tackar vet jag fyra avsnitt. Greppbar tid. Man vill ju för sjutton inte synbart åldras under tv-seriens gång.

Inte nog med kort ledtid, här bjuds man också på urfina klänningar, dito huvudbonader, skön musik och vacker inredning och då är det inget snack om att zappa kan jag lova. Så 'Dancing on the edge' har allt jag efterfrågar. Två tummar upp. Tack SVT.

På SVTplay kan man se avsnitt 1 av 4 om man missade lördagens startskott.

Och i kväll tittar jag jag Mästerkockarna och min gamla chef Anders Dahlbom. 


6 kommentarer:

 1. Ja, själv gillar ju ju alla sorters serier, som du vet. :) Långa, korta, spännande, roliga, sorgliga och till och med de som egentligen är ganska dåliga. Så jag bockar och tackar för ännu ett serietips. Tack! Och kram!

  SvaraRadera
 2. Men den här serien har gått mig helt förbi ... klickar vidare och inser att jag måste titta. Min typ av serie också. Lagom långt. Perfekt. Lite mästerkock först bara. Tack för tips!

  SvaraRadera
 3. Bra tips, tackar! Jag gillar serier oavsett längden men ibland märker man onekligen att en serie har gått för länge. Tre fyra säsonger brukar vara lagom. Då hinner karaktärerna och handlingen få djup men berättelsen hinner inte tappa fart och bli tråkig. Kramar Liza

  SvaraRadera
 4. Du gillade ju den första miniserien från 80-talet som jag visade dig, Tillbaka till Eden. Nu har vi Lace, Törnfåglarna och Tracys hämnd kvar. När kommer du? Puss

  SvaraRadera
 5. Åh samma här, inga långa serier. Men gud vilken snygg klänning!

  SvaraRadera
 6. Braa tips =) Tack för det =)

  SvaraRadera