söndag 5 januari 2014

Fresh start


Ny start. Mitt träningsschema är ungefär lika hårt belastat hela året om, men visst dras jag med av att alla kedjor lanserar snygga funktionskläder. Mitt senaste inköp såg ut så här (föga oväntat) men kanske om dessa hade funnits vid tillfället att jag hade valt annorlunda.

Januari är inte min mest piggaste månad. I alla fall inte om man frågar min hy. Bästa fusk-fräschör på tub heter Faux Tan Tace. Nytt år, nya tag. Jag ska bli bättre på att slänga och rensa. Please, VIPP, help me!

Jag vill precis som Malin lära mig att stå på händer 2014. En annan sak jag vill bli bra på är att texta vackert. Jag ska träna i den här snyggingen, kanske om jag sitter riktigt vackert att handstilen kommer på köpet?! 


2014. Jag hoppas på många väntade och oväntade resor. I vanlig ordning drömmer jag om New York och Barcelona, men hoppas även kunna knäcka lite ny mark under kommande året. 


På tal om kedjornas sportiga intåg, snygg film by H&M.  Semlornas tid är här och jag älskar det. Jag bakar minisemlor i vanlig ordning och vi anammar konceptet 'Soppa & Semla'. Min favorit i mat-porr-surfandet Cannelle et Vanille ger oss en sopp-kavalkad 'we-seek-comfort-in-soup' att njuta oss igenom. I kväll åt vi ost- och ruccolasoppa och givetvis, en minisemla på det. 


Jag kan inte låta bli att surfa mig igenom all denna mellandagsREA. Fastnade för den här saken i mässing och inser att mitt hem har invaderats av just mycket mässing under 2013. Visst är den rolig och det står att den "passar även när julen är över", men jag vet inte...


5 kommentarer:

 1. Det kommer himla många tjusiga träningskläder på kedjorna nu för tiden. Känner mig väldans trist i mina svarta och grå byxor. Men med tanke på hur mycket (haha) jag ska träna i år kanske det är dags att investera i lite nya finheter. Soppan måste jag laga!

  SvaraRadera
 2. Ja just det. Träning ja. Vad var nu det igen? Paradisaskarna är tomma och samvetet gnager. Dags för vardag igen tror jag..!

  SvaraRadera
 3. När ska vi ses????
  (Hoppas att du inte läser igenom att det är SEMLORNA jag vill åt;))

  Kan tipsa om Nikes löparbraxor ~ guld!!!
  Kan inte ha några andra efter dem ...

  London ~ ska vi?!!

  Kram kram kram x

  Ps. Kommer email strax ... I veckan. Nu jäklars!

  SvaraRadera
 4. Soppa och semla! Fantastiskt! Mycket, mycket bättre än till exempel ärtsoppa och punch....eftersom inget av det är gott :)

  SvaraRadera
 5. Vad fint! Ha en skön dag. Gott Nytt år!

  SvaraRadera