torsdag 16 januari 2014

Gul jacka, snabbmat och blommor på övertid


Gult var det här. Håller med Frida som skrev att det pratas mycket rosa och grönt, men allt jag ser är gult. Inte mig emot, jag har alltid gillat gul som accent, eller med en släng av rosa. Jag har ju haft gult i sovrummet för, senapsgul 5minuters-sänggavel, så dessa skulle nog känna sig som hemma.  


Live'n kicking, unbelievable. Orkidéerna förtjänar denna osannolikt tjatiga lovsång. De blommar fortfarande, jag måste kolla att de inte är av plast! Kate i bakgrunden fyller 40 idag. Jag ramlade över henne i Vouge när hon berättar om Her Big Day "I did not understand the Bridezilla show, but now I do"och sen Damernas bildspel med hennes helt fantastiska bröllopsklänning.


Den gula jackan har jag redan klämt på. Live. Känns bra. Ser fruktansvärd ut med denna styling, hur tänkte de här? Okej att man inte måsta stå i givakt, men självaste Quasimodo ser ju rakryggad ut i jämförelse.  


Min amaryllis har inte mycket att skämmas över. Ups! Den kanske också är av plast..  


Marie Laveau har öppnat bakfickan, Love Food Cafe som specialiserar sig på att servera genuint tillagade långkok med inspiration från amerikanska södern, men i ett snabbmatsformat. Öppet varje dag mellan 11-17. Min beställning Pork belly, appleslaw, smoke BBQ och grönsallad är to-die-for. 

I kväll blir det dubbelavsnitt med Revenge. Dubbelavsnitt är det det man kallar dubbel lycka? 


2 kommentarer:

  1. men du …. den där lilla glaskupan, som passar så perfekt på ett doftljus. Vaaaaaar????

    Trevlig held busy(ness) woman.
    Stor kram,
    u.

    SvaraRadera