måndag 27 oktober 2014

Nu poppar vi!


Alltså detta är så himlans kul. Den 15 november bjuder Lilla.U in till popup shop på hennes lokala finfina café Aarts mat & dryck på Norrtullsgatan 24. Knappt att man hinner fatta vad som händer men Malin och jag (Mrs Mighetto) har blivit inbjudna att visa och sälja våra print. Hur kul!?


Varmt välkomna! Ni kommer alltså få träffa Lilla.u-Ulrika (som bjuder in) och hennes ljuvliga smycken är ju perfekta julklappar. Ni har väl inte missat hennes "halsband-GOLD" eller spana in mitt fina namn-armband som jag visade här. Finns så mycket fint att välja på.


Och Ida från Crème de la Crème med hennes fantastiska kreationer finns på plats. Älskar hennes hängare, men också ljusstakarna är svåra att inte dregla över för att inte tala om hennes möbler. Tja, man kan väl lätt sammanfatta sig med att allt är fint. Blir liksom enklare så.  


... och så oss då, med våra prints. Så himla kul om ni vill komma. Save the date lördagen den 15/11 på Norrtullsgatan 45, kl 11-16. Hoppas att vi ses! (om ni vill bli påminda kan ni följa oss på instagram@mrsmighetto - snabbt, lätt och lite tjusigt! ;) 

Varmt välkomna!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar affischerna på bilden längst ner!

    SvaraRadera
  2. Åh, tänk om jag skulle lyckas styra om mina planer för den 15:e och komma förbi. Hade ju varit grymt kul! jag tror bestämt jag gör ett försök. :) Kram

    SvaraRadera