tisdag 18 november 2014

Vi blir så klart yra av lycka...


När vi startade Mrs Mighetto var det egentligen en kärlek till produkten, till figurerna och till varandra, faktiskt, som var drivkraften. En blygsam prognos fick oss att våga chansa. Vi summerade den fritid vi kunde klämma ihop på kvällar och helger och drog slutsatsen, nu kan vi inte längre stå emot. Vi kör! Man ångrar bara det man aldrig gjorde...

Jag var egentligen ganska övertygad om att det fanns någon kommersiellt och älskvärt i figurerna och de geniala penseldragen som kom ur Malins hand var jag ju redan djupt förälskad i. Fler måste gilla det här. Fler måste få ta del av det här.  

Vår första kollektion 'superheroes' är snart slut. Det finns fåtal kvar och en del återförsäljare har lyckats få leverans och till och med påfyllning. Vi har några Betty och Olle kvar, men de flesta pryder redan någons vägg och det kan ju vara den finaset komplimangen man kan få. Tack! 

Därför är det så kul att miss Viola och miss Rut gjort entré. Ett samarbete med finbutiken Mokkasin som påbörjades redan i mars. I mars!! Vi är så klart urstolta och glada över detta. De två printen finns precis som tidigare kollektion endast upptryckta i limiterad upplaga om 200ex och säljs endast hos Mokkasin. Skynda-skynda!
 


Miss Rut
" … Det har inte alltid varit lätt att vara Miss Rut, hon är uppväxt med en konstant känsla av att inte passa in. Rut kommer från ett stillsamt släkte där hopp och lek varit otänkbart och har full förståelse för begreppen myror i brallan och spring i benen. Medan drömmen accelererat om att hoppa, busa och jaga sina kompisar, ödslar hon numera ingen som helst energi på att dölja den hon är. Hon förmedlar att man duger som man är. Ingenting är rätt eller fel om man lyssnar på sitt inre hjärta. Stå upp för den du är. Det duger alldeles fantastiskt bra… "


Miss Viola
"… Att vara liten innebär sannerligen inte att man är minst. Inte heller storleken avgör någon som helst hierarkisk rang. Miss Viola är rättvisan personifierad och har tagit de små under sina vingars beskydd. Okunskap kräver kunskap och Violas existens är baserat på detta uppdrag. Du är precis så viktig som du förtjänar – båda som liten och stor…"


Vi får massvis av frågor när det kommer nya motiv. Vi blir så klart yra av lycka att ni vill ha mer (!) och lyssnar på era önskemål samt gnuggar våra kreativa geniknölar för att lyckas överträffa den start vi precis lyckats ta oss igenom. Det kommer. Vi lovar. Vi har många små figurer i lager som väntar på att få liv genom Er! 

 

2 kommentarer:

  1. Hej, var det Rackarungar jag pratade med när jag yrde in på Aarts för att köpa miss Betty i lördags. Superfint ordnat och tack för bubblet! Det enda jag ångrar att jag inte köpte en Betty till mig själv också. Kram Charlotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut - det var jag! Hejhej. Betty finns kvar - maila oss. Kram Anna

      Radera