torsdag 14 april 2011

Kvällen är räddad


Rodeos vårnummer är blytungt. Jag skulle egentligen behöva hyra en skottkärra för transporten hem. Men vad gör det? Ärligt, detta är något utöver det vanliga. Inte bara tyngre - utan bättre, snyggare och starkare. Kvällen är räddad. Men inte nog med det. Efter år av Rooibos-sörplande ger jag mig på Gamla Söder. För vem kan motstå denna förpackning från Garant? Ja, till och med varje liten påse har små rosor på sin uniform. Och på tal om rosor. Ser ni vaxduken? 29 kr/m på ÖB.


Den lilla bollen. Vad tusan är det? Jag hör era tankar och svarar naturligtvis; det är en gummibandsboll. Jo, det är sant. När man trodde man hade allt va! Icke sa nicke. Inköpt på Bookbinders Design.

Bara ett litet problem. Se nedan så förstår ni historien om gummibandsbollen som på två sekunder försvann och aldrig mer blev sig lik.

7 kommentarer:

 1. T E R A P I

  att få ihop bollen igen menar jag....som terapi ;)

  SvaraRadera
 2. Hallå där, det var inte igår...
  Du är ju så rolig, jag blir alltid på bästa humöret av att titta in här fast det visste du ju redan. Behövdes nu, bra humör alltså, med försenat bokföringshelvete på skärmen.
  Bättre kan man ha det vid midnatt. Men tack, nu somnar jag lite gladare =)

  Och herreguud så fint ägg du gjort. Kram och en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt inlägg!
  Jag vill också göra sånt ägg som du gjort, ska se om inte mina prickiga servetter kan passa.

  har inte läst Rodeo så massa tack för tipset. Ska helt snart klicka mig dit :)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Fått ihop bollen än...? ;D

  Hälsar Linda

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina tepåsar! Man vill ju nästan inte använda dem! Synd på bollen, men nu har du nåt att göra om det blir långtråkigt!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha! Hur börjar man när man får ork och göra i ordning bollen igen? :)

  SvaraRadera
 7. Synd att gummi är en färskvara, annars kunde det kanske passa som ett fint pensionärspyssel när den dagen kommer. Att sätta ihop den igen menar jag... Men då går säkert skiten sönder också! :)

  SvaraRadera