onsdag 13 april 2011

Tillslut gav jag upp.


Okej, vad har hänt med alla loppisar? Det är typ ap-dyrt och fruktansvärt utplockat, rensat, länsat. Det har gått troll i loppis-shoppis. Löjligt populärt. Vad tusar är mottrenden på detta?


Här kommer ett exempel.

Jag befinner mig i en liten håla som ingen ens någonsin hört talas om. Ingen, jag lovar, ingen. Garage-loppisen är enormt stor och förvånansvärt nog full med människor. Stockholmare. Jag är 16 mil från Stockholm och ändå ekar det ..."typiskt 20-tal"... " koppar är så på nu" ... och "är inte det där en Rörstand"... Jag blir full i skratt och lite matt. Hur kunde jag vara så dum och tro att jag skulle hitta min prylhylla här, eller än värre, mitt lilla avlastningsbord? Det råder loppis-hysteri, åk hem!
Så jag gjorde ett snabbt överslag. Jag är stressad, vill köpa ett hyfsat billigt bord som jag en vacker dag kan måla om, men som duger som det är just nu. På IKEA hittade jag detta bord och kära nån, varför ens tro att en hysterisk loppis-jakt skulle ge mig mer tillfredställelse.

2 kommentarer:

 1. Jamen visst är det så, man blir bara irriterad av att gå på loppisar som prissätter varorna som en antikaffär på fina gatan. Med ett undantag, min stammisloppis i Botkyrkas utkanter ;)

  SvaraRadera
 2. Hej fina Anna...

  Du får åka till Borås helt enkelt..inköpte igår ett precis likadant bord som på bilden för 45:- och en fantastisk stor gungstol i vitt med gulddetaljer..för endast 250:- Såååå nöjd:-)
  Du är alltid välkommen.
  Kramar Ada

  SvaraRadera