tisdag 10 april 2012

Mjölkchokladtårta


Det blev mycket mat i påsk, ändå kändes det inte alls som jag stod vid spisen mycket. Fredagen njöt vi av varmrökt lax med kall sås och färskpotatis. Tyvärr långväga odlad vilken känns som ett mindre bra val av många anledningar, men längtan blev för stor. Nu har jag lovat mig själv att vänta tills den svenska skörden kommer. På påskafton hade vi traditionell sill-lunch och på kvällen lammstek.


Det bästa med den här tårtan är att den håller sig i frysen. Man behöver absolut inte tänka oj, vad vi kommer få slänga mycket om man bara är ett fåtal småätare. Nej-då, man kan lätt ta fram den och avnjuta en vecka senare. Så min påskdessert var redan kirrad. Öppna frysen, låt tina något längre än första gången (ca 40 min) och smaska i sig! En succé även den här gången. Recept här.

7 kommentarer:

 1. Låter som den perfekta efterrätten!

  SvaraRadera
 2. Mums så gott det ser ut!!
  Den här passar vår familj galant. Måste prova.

  Anna en liten fråga.
  Dermologica som du använder. JAg har varit inne på hemsidan du rekomenderade mig om. Men det är en hel vetenskap. Finns ton av olika saker. Hahah....jag ser helt nollställd ut när jag skulle välja. Och vilken ska man ha till vilken hudtyp osv.
  Det jag skulle vilja fråga. Om du kan eller vill hjälpa mig. Ett ansiktsvatten, typ rengöringsscrub eller något. Dag o natt kräm. Vad heter dom & vad väljer jag. Jag kanske ska in och snacka hos ngn hudteraput som säljer produkterna. Men jag tänkte höra med dig först. Vad du anväder och vad är bra som ett vardags/start kit?
  Svara bara om du har tid och lust.

  Ha en fin fin kväll.Kram
  Ps. Tack för fina ord om lillemans rum :)

  SvaraRadera
 3. Men nu får du sluta visa upp ljuvliga efterrätter i tid och otid! En gravid, konstant sötsugen människa som jag smäller ju nästan av varje gång du visar dina smarrigheter. ;-)

  SvaraRadera
 4. Precis så ser min dessertdröm ut- chokladig botten med len chokladmousse och hallon därtill! Smarr smarr!

  SvaraRadera
 5. HERRE GUD! Vilken drömtårta!!!

  Och du - hur gör jag bilderna anpassade? (dööööh, ingen datahacker här inte ... )

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Mannen här igen...
  "Det bästa med den här tårtan"
  - Är att den är så jävla god!

  SvaraRadera