Var det sent 90-tal vi tack vare mat-Tina åt pannacotta med vaniljstång som aldrig förr? I lagom dos och med rätt tillbehör (gärna några syrliga bär eller passionsfrukt) är det himmelskt. Tycker jag.
Hittade dessa sneda varianter i Buffé. Nu hittar jag inte just detta recept, men nästa gång ska jag göra yoghurtpannacotta med rabarberkompott - mums! Sneda eller raka, vi får se...
Snacka om att denna desserten hängt med länge, och fortfarande lika populär. Men det är ju inte konstigt, den är ju jättegod! Den sneda varianten är väldigt snajsig och jag kommer oxå ihåg den från ett ganska gmmalt nr av buffé om jag inte minns fel. Fina bilder!!
SvaraRaderaMmm så gott, kram
SvaraRaderaAsså... en del idéer är ju så geniala, men enkla att man nästan får dåndimpen. Sned panacotta... hur tjusigt som helst ju!
SvaraRaderaWow, den idén kopierar jag direkt, så enkelt och så snyggt! Fantastiska bilder!
SvaraRaderaWow!!!!!!!
SvaraRadera