onsdag 4 april 2012

Trappan

Före


Minns ni att jag skrev om trapprenoveringen? Om gallertrappan som skulle bli snyggtrappa? När vi flyttade hit var trappan svart. Blanksvart. Mannen gjorde ett hästjobb med att slipa och måla, massa lager vitt. Nu var det dags att ta ner stålrören från Sandvik. Och de knasiga handledarna.

EfterNu är det proffsmålat, (inget illa menat, darling) sillikon i listerna, ny ledstång i ek, finsnickare har varit på plats och byggt nytt räcke. Och till skillnad från vår blå vägg, blev det precis som vi hade tänkt oss. Fast lite luftigare och kanske lite bättre. Renovering när den är som bäst alltså. Lycka.

9 kommentarer:

 1. Jättefint! Gillar verkligen er nya ledstång, en sån behöver vi i vår trappa också.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Wow, så fint det har blivit!!!

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev!
  Vilken trevlig blogg du har!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint! Jag är jättesugen på att måla vår trapp vit (den är lutad och oljad vit nu) ska nog visa herr make dessa bilder som "in sälj" :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Ser fram emot att se det live lite längre fram i vår när jag kommer för att våra bebisar ska få träffas. Och så vi då förstås. Puss och glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Riktigt fint! :-) Ha en trevlig påsk nu!

  SvaraRadera
 7. Så fint och vilken skillnad! Håller med dig; renovering när et blir som bäst är lycka :)

  Hoppas du och familjen får en riktigt fin påsk. Och kanske händer det riktigt spännande saker för er del om bebisen beslutar sig för att det är dags. Annars får du käka godis och ladda! Jag ska upp till dina trakter och hade vi bara inte haft späckat schema så hade jag kommit och våldgästat dig! ;)

  Kramar.

  SvaraRadera