måndag 17 december 2012

3x fint


Jag är en pappersnörd och går igång på det mesta inom kategorin, högt och lågt. Oftast lyxiga tjocka papper, eller väv, med blindprägling och mönstrade speglar, men ibland även budget som bara får mig på himlens gott humör. Så i detta fall.  


3-pack block från barnavdelningen blev perfekta i paketkalendern. Fly with me, oh yes!


Oemotståndliga block med runda hörn (!) från Roger la Borde, designade av Barbara Behr. Vem kan säga nej till Bambi?


Tunt inslagningspapper från samma ställe som årets finaste julkulor, Rusta, väldigt inspirerat av Studio Pip, men vad gör det när rullen kostar ingenting och är perfekt att göra glada paket av.

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt färgsprakande inlägg denna grå måndag! :) Precis den typ av energi som jag behövde. Kan nästan se framför mig hur du sitter där och prasslar med fina inslagspapper, äter macarons och dricker glögg...Ha en skön vecka Anna!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka härliga grejer! Måste ju älskas av de som ska öppna de där paketen!

  ha en fin kväll! kram

  SvaraRadera
 3. Jag funderar kring hur det skulle bli om vi två släpptes in i en pappersbutik. Skulle vi pappers-hetsa varandra? :))

  SvaraRadera
 4. Rusta är verkligen en riktigt skattkammare när det gäller inredning. Rätt vad det är så har de så fina grejer. Till nästan inga pengar alls. Bra ställe!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Lily fick oxå de note books från H&M i en av klapparna :) superfina! sååå glad för att ha shoppat en ny stass detta året till granen. det förtjänade den. Kulorna från Rusta är några av de finaste faktiskt och glänser så fint :) KRAM

  SvaraRadera