tisdag 11 december 2012

Bling-bling, del två


Mitt i allt julstök är det lätt att glömma nyår, den blingigaste av högtider. H&M Home tipsar om fina dukningstips för festbordet. Tabletter i paljett, rosetter på rea, 2-pack juldekoration funkar lika bra på nyårsbordet och den snygga vasen som gärna får bli kvar ända till midsommar. 


Inomhusskor för festen om man inte vill spatsera runt i high heels, i mitt fall i fjällstugan. Rosa bling till mini och svart pour moi.


Hon bara spottar ur sig produktlanseringar och jag är inte sen med att ge mig själv egna små klappar. London Stars, senaste tillskotten i Lilla.U's magiska produktflora. Kan knappt bärga mig till armband och halsband kommer. Tills dess är örhängena beställda. Kanske lämplig present till nyårsvärdinnan?


Fortsätter att blinga med gårdagens lack i repris. 


Glittrig kjol från Åhléns.

Bildkälla

Och hur kan man prata bling-bling utan att nämna vår vackra kronprinsessa från Nobelfesten igår. Strålande. Verkligen helt magisk, smycken, hår, naglar, klänning - strålande!

8 kommentarer:

 1. Härligt bling! De där strasshängena dinglar hos mig framåt nyår tillsammans med stjärnorna i papp - har du sett dem hos H&M? Jättefina i dessa stjärntider. Och kronprinsessan - ack så fin!

  SvaraRadera
 2. Hon var verkligen så drottninglik igår och jag älskade hennes klänning. En favvofärg för mig. Tycker vi borde ha blingtema på nästa tjejhelg. Det är så kul. Kanske som en nobelfest med prisutdelning och allt? Såg att det var en privat "Nobel-fest" i Knivsta som gjorde så igår. Kul idé! Puss

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint bling bling! Gillar verkligen skorna.

  SvaraRadera
 4. Bling, bling kan man aldrig får för mycket av o speciellt inte till nyår. Mycket fina saker. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det lätt att glömma bort nyårsafton. Jag är alltid ute i sista sekund tyvärr. Det där nagellacken måste nog införskaffas min dotter kommer bli galen i det!

  SvaraRadera
 6. annapannastektefläsk.
  din kommentar hos mig igår . å. fina du!

  och du, ska jag skicka en bild på innehållet ? ;)

  SvaraRadera
 7. Åhh, örhängena, underbara!!! Dom vill jag ha till nyår!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är kul att så många är helt begeistrade av Viktorias utstyrsel! Så trevligt med positiva kommentarer och uppmuntran till skillnad från när man läser om festens sämst klädda osv.... Menar så klart inte att du brukar skriva så, mer att du bidrog till nått jag gillar :)

  SvaraRadera