måndag 26 september 2011

Ful-Foppa!


- Men mamma, jag vill ha tofflorna. Det regnar inte.
- Ester det är tio grader ute. Du kommer att frysa tårna av dig.

Hur kan man älskar ett par fula tofflor så innerligt? Ester grät tröstlöst när jag förklarade att tofflorna måste in på vinterförvaring, de börjar bli små, slitna och allt för kalla. Aldrig foppa sa jag en gång. Jag tar tillbaka det. Älskling, du får ur många foppa du vill, men i år är det färdigpromenerat i dina turkosa favoriter.

Andra saker jag sa att jag aldrig skulle göra när Ester fortfarande låg i magen; låta mitt barn titta på film/tv på dagen, hota om julklappar/tomten, äta på Mc Donald's, muta med glass. Nåja, ibland blir verkligheten inte som planerat, men den blir väldigt bra ändå.

5 kommentarer:

 1. Haha! Ja, visst är det ett helt gäng grejer som man aaaldirg skulle göra som plötsligt blir helt normala och man gör hela tiden.
  För att inte tala om alla dumma saker man hörde sina föräldrar säga när man va lite, som man aaaldirg skulle säga när man själv fick barn. Nu flyger mor och fars ord ur min mun titt som tätt utan att jag blinkar. ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj, känner sååå igen det där. Och de är verkligen fula fula fula....i vuxenstorlekar. De små tycker jag är grymma and à little bit pretty :)

  SvaraRadera
 3. Ditt motto ekar dag som natt & det rockar - är jag nöjd är mitt barn nöjd. Fröken Sylvan du kan lite skit du! Och det är inte så lite... Kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Gillar modellen på Es turkosa, lite nättare än vanliga. Originalen med alla sina modeller är i alla fall finare än kopiorna.

  Inte så svårt att förstå varför de gilla skorna lätta, sköna och framför allt lätta att ta på sig.

  Att vara förälder är det svåraste jobbet man har. Mutor är bra det vill ju vi också ha ibland. Skillnaden är att vi kan köpa något själv.

  Ha en bra dag
  Mia

  SvaraRadera
 5. Vet du. Bosse har sina som innetofflor på dagis. Fula men inga våta strumpor av spring i kapprummet ...

  KRAM.

  SvaraRadera