tisdag 27 september 2011

Höstens moodboard


På hösten drömmer jag alltid om resor. Alltid. En plåga som aldrig går över och knappast stillar sig förrän biljetten är bokad eller den där helgen är planerad. Höstresa, vinterresa, skidresa, weekendresa. Allt går bra. Men jag måste alltid få komma iväg, komma bort om så bara för några nätter. Hösten är vacker, jag älskar hösten, men jag vill alltid åka bort.

Min höst-moodborad (eller ska vi säga min anslagstavla precis just som den ser ut?!) är så klart fylld av reseminnen, favoritvarumärken, favoritfärger (senap och mint), förra årets julkorts-bilder som påminner mig om att snart är det dags igen. De påminner också om att när längtan blir för stor kan det hjälpa med lite choklad.

Det är så roligt att Fabriken drar igång igen och den här gången är tisdagstemat i ett nytt, väldigt överskådligt format. Me like! Spana in alla vackra, härliga, kreativa bidrag och i synnerhet Weronicas bidrag som får hjärtat att stanna. Höst när den är smärtsamt vacker och långt ifrån resesajter, dagdrömmar och längtan. Hösten här och nu. På plats. Mitt framför näsan.

10 kommentarer:

 1. Att ha en anslagstavla som fångar upp minnen och som just är av kork är lite av min dröm... tja ingen svåråtkomlig dröm kan man tycka. Men. Det blir liksom aldrig av att jag bär hem men anslagstavla i kork...vet inte varför. Så jag drömmer vidare =)

  Jag gillar allt du visar på din blogg och även detta så klart!!!!

  KRaM Tina

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din Moodboard bäst.
  Tänkte inte ens tanken på att titta på min egen anslagstavla. Den är ju full med godsaker.
  Var har ni varit för att ta de små fotona?


  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Åhå, sådana där remsor med foton. Man trängde ju in sig i sådana bås med kompisar titt och tätt och fick snajdiga bilder. Så fint på er!

  SvaraRadera
 4. Underbart! Tack för all inspiration. Anslagstavla av kork är det första jag ska köpa till nya kontoret i nya huset. Yay!

  SvaraRadera
 5. Viken fin mix på din anslagstavla!

  Kram Elina

  SvaraRadera
 6. Kärlek och reseminnen, kan det bli bättre. Personligt och känsla och nu får jag lust att tränga in mej i en fotoautomat. Nostalgi för mej.

  Ska dina föräldrar gå Franska eller Portugisiska delen? En fantastisk vandring, ett minne för livet. Jag har tagit massor av bilder av allt möjligt. Som jag bara VILL visa och dela med mej av.

  Ha det gott. // Kram Lissen

  SvaraRadera
 7. Ja, det är mitt collage som syns där i bakgrunden :-) Snart kommer det upp nya illustrationer och collage i min webshop! Kram

  SvaraRadera
 8. Så smart! Anslagstavlor är verkligen en mixad samling av saker som bildar personliga mood.

  Jag blev mest nyfiken på kvittot från Artilleriet, vad inhandlades :)

  SvaraRadera
 9. Härlig blandning på din moodboard! Snygga bilder!

  Annelie

  SvaraRadera
 10. Din anslagstavla är ju helrätt, kork och höstig! Snälla säg att den inte alltid är lika läcker och inspirerande! Hjälp en gravid kvinna att få ro. :)

  SvaraRadera