onsdag 28 september 2011

Jojo
Nya Elle mat & vin damp ner i min brevlåda idag. Gillar speciellt uppslaget med mat i små grytor. Vill egentligen ha små Le Creuset, men har även spanat in helvita och faktiskt ganska stilrena på Rusta. Där får jag tio grytor till priset av en Le Creuset.

Däremot är jag deppig för att min Plaza Interiör inte dyker upp. Min favorit-bloggerska Sofia är ju med. På hela fjorton sidor får vi njuta av hennes hem och jag lovar att det är njutning. Kanske min brevbärare sitter och njuter någon stans, MED MIN TIDNING! Detta nummer lär vara blytungt (telefonkatalog-tjock, som de själva uttrycket det) så jag kanske får stå ut och vänta en dag extra.

4 kommentarer:

 1. Super nummer denna gång av Elle mat och vin ! Vill typ laga allt. Jag köpte min bibel igår och njöt av Sofias vackra hem. Tänk bo i ett hus som
  badar i ljus, inte alls avundsjuk , inte ett dugg!

  Kram från Carina , almost next door.

  SvaraRadera
 2. Åh nej, sen tidning, illa..
  Ja, den var verkligen tjock denna gången.
  Ps, jag slog till på minigrytorna från rusta, hi hi. Kram

  SvaraRadera
 3. Elle mat o vin var superbra! Jag vill verkligen ha de från Le Creuset.... Fast helst av allt en stor, tänk dig en Boeuf Bourgignon med ett härligt mulligt (haha) rödvin. Mmmmmmm!

  SvaraRadera
 4. Min Plaza har inte heller kommit! Jag blev så förvirrad och funderade på om jag kanske inte prenumererar på den längre (har inte riktigt koll), så igår köpte jag den. Jag lovar att den ligger i lådan när jag kommer hem idag.

  Eller mat och vin kom dock igår! :)

  SvaraRadera