onsdag 28 mars 2012

Processar den blå väggen
Jag lider lite av den där blå väggen. Den blå väggen som var tänkt att bli som den nedersta bilden, men blev lite mer som den översta. Lite med Djurgården istället för sober, mjuk pastellhimmel. Lite mer Barba-flink, eller (hua!) gammelsmurf istället för den inspirationsbild från IKEA som fick mig att välja blå från första början.

Ja, ja, jag försöker peppa mig själv genom Pinterest och min nya mapp Blue Wall. Då känns det lite bättre. Men bara lite.

8 kommentarer:

 1. Jag tyckte den översta också var fin! :-)

  SvaraRadera
 2. Det där med färg alltså. Svårt så in i bomben. Jag förstår dig precis när det inte blir som man tänkt. Jag hade en ljus blåbärsblå fondvägg i sovrummet i en gammal lägenhet. Färgen såg så väldans fin ut i färgbutiken men i mitt rum blev den kall och stickande och vi kom aldrig riktigt överens. Känn in lite till - annars får du väl måla om...

  Och så kul att höra att Hm-lakanen är bra! Tycker att alla som köpt dem säger det. Och det där med att stryka dem, det tänker jag inte göra! Är det inte meningen att de ska vara skrynkliga tänker jag? :)

  Så kul att ni vet att det är en liten kille! De är underbara småpojkarna ;). Vi vet inte vad vi väntar på - på RUL kunde BM inte se könet och vi brydde oss aldrig om att ta reda på det efter det heller. Det blir en överraskning helt enkelt! Men undrar ändå om det inte är en liten lillebror vi väntar på... Känns så på något vis.

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Om det är till nån tröst så gillar jag färgen på den ävre bilden mer än den undre. :) men jag känner igen känsln när det inte riktigt blir som man tänkt sig!

  SvaraRadera
 4. och jag som gillade färgen på den översta bilden...!
  Det fina med att måla är att det inte är så svårt att göra om det, egentligen! :-)

  SvaraRadera
 5. Snälla rara Anna!! Det är bara färg...känner ju dig...måla om ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jag måste nog säga att jag gillar övre färgen bäst. Men det är klart, då gäller det att alla möbler passar in. Men måla över om det inte känns bra!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker den översta är väldigt fin. Kanske till och med finare än den undre....?!
  Kramar Kicki

  Kom på att jag nog inte har kommenterat hos dig tidigare. Men jag hänger här emellanåt och gillar skarpt det jag hittar här :)

  SvaraRadera
 8. Den övre bilden tycker jag är väldigt fin och ganska långt från Djurgården och smurfar :) Det blir till att måla igen - underarbetet och det tråkiga har du gjort en gång och slipper nu!

  SvaraRadera