lördag 31 mars 2012

Spisvärme med Sigrid

Någon mer än jag som grinade till finalen av Sverige Mästerkock i onsdags? Även om jag innerst inne hejade på Josephine så är ju Sigrid en skithäftig personlighet och en väl värdig vinnare.

Sigrids kokbok Spisvärme finns redan till försäljning och bilderna och formgivingen ser superfina ut. Någon mer som direkt drog paralleller till bildspråket i Om jag var din hemmafru? Men jag kan bara tänkte på en sak som kan vara bättre än en snygg bokbok? Två snygga kokböcker.

Tur att Gossip Girl drar igång i morgon, söndag så att man kan ersätta en tv-kväll med en annan.

4 kommentarer:

 1. Om jag var din hemmafru....såg lite scarry ut, men oj vad jag blev sugen på den :)
  Bra att jag har dig Anna som påminner om Gossip. Ääääntligen kvalitéts tv på söndagar ;)
  Hämtade ut mina gula kuddöverdrag i dag. Wow, jag är imponerad över hur fin färgen var. Kan nog bli ytterligare en beställning. Tog även en mörkrosa till vardagsrummet. Perfa!!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hehe! Vad lustigt...
  Vi satt också och tittade på finalen i onsdags och höll faktiskt tummarna för Josephine. Men samtidigt som vi gjorde det så sa jag till mannen min att "jag tror nog ändå att Sigrid kommer få till en härligare kokbok om hon vinner. Den skulle säkert påminna lite om Om jag var din hemmafru". :-)

  SvaraRadera
 3. Tänk, jag blev också lite tårögd, men mest för att Mannerström är så gråtmild ;)

  Tack snälla du för länk nedan. Det är lustigt det där hur man inspirerar. Jag dig med gult nagelack och när sedan du skriver om det så blir även jag sugen på att slå till!

  Ha en fin lördag! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Såklart jag lipade :). Och jag tycker nog att Sigrid hade lite mer hjärta än "maskinen" Josephine. Och ojojoj vad jag blev sugen på lite spisvärme :)

  SvaraRadera