måndag 19 mars 2012

Ranunkler och lite beauty


Ranukler, den fiaste av blommor. Som jag ville ha dessa i min brudbukett, men floristen skakade kraftfullt på huvudet och upprepade orden; omöjligt, det är helt omöjligt. I september fanns det andra fina blommor att välja på, men inte ranunkler. Så varje vår frossar jag lite extra, för att kompensera att de inte fick ingå i min brudbukett.


Blomster-tips lär ni inte få läsa om så många gånger i den här bloggen, men nyss fick jag lära mig just dessa ska ha ljummet eller varmt vatten till skillnad från de flesta andra snittblommor. Det kan också förklara varför mina fina blomster hängde med huvudet en aning efter en iskallt dusch.


Samma dag som blommorna gjorde entré kom även en leverans från UK med ett lass krämer. Sedan ett år tillbaka är jag djupt beroende av Dermalogicas ansiktsprodukter och Jersey Beauty Company har inte bara ett mycket bra utbud utan även supersnabb leverans och bästa priserna. Kan man annat än att älska e-handel? Jo, man får alltid med massa små prover också - rena rama julafton.

Dagens skönhets-tips; Inför vårens starka strålar kan jag inte nog understryka vikten av en bra solskyddsfaktor för nyllet - den här smarta saken blandar man ner i den vanliga dagkrämen och vips har man solskydd 30 all day long!

8 kommentarer:

 1. Det är också min absoluta favorit blomma.....kan liksom inte få nog av den!! Och snygg är den när den tom står ensam!!

  Jag har länge funderat över att prova Dermalogicas produkter. Använder mig av en smidig sak just nu Proactiv heter den och kommer i brevlådan var tredje månad. Smidigt. Det innehåller ansiktsskrup,ansiktsvatten, mask & dag/nattkräm. Men ibland får jag för mig att den är för stark för min hy!! Jag har ingen problem hy. Och det jag behöver är nog lyser & vitaminer bara. Proaktiv är nog lite mer åt problemhyn...liksom.
  Solkräm är jag noga med MEN mest i ansiktet. På kroppen är jag tok för slarvig.

  HA en fin dag
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Vackraste blomman, helt klart. Och så bra med enkel leverans och bra priser! Har ännu inte testat Dermalogicas men nu är det nära - huden har varit under all kritik den senaste tiden (läs graviditeten) och jag har hört så mycket gott om produkterna från så många. Och solskyddsfaktor ligger nerpackat i väskan - för jo, det verkar som att vi kommer iväg! Alla är friska och krya i skrivande stund. Hoppas, hoppas på lite sol också!
  Kramar.

  SvaraRadera
 3. Men hej där vännen! Å brutet revben och jättegravid, nämen nejnej så ska det ju inte vara. Aj, aj som fasen. Lider med dig. Köp massor av blommor, choklad, krämer, grejor och hela alltet. Du fattar va, det är nu det gäller. Alltså, du behöver all lyx i världen för jag tänker att det trycker o gör ont överallt ju ändå liksom, när lilla bebisen bara blir större o större. Och aj. Igen. Brutet revben... Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 4. Den där solkrämen till ansiktet kan jag stryka under på att den är toppen!!! En riktig älsklingssolkräm. Jag har provat många från olika välkända märken men ingen har gått upp emot denna som du tipsar om idag! Man blir ju inte ens blank liksom, inga solplitor eller känns konstig på nåt sätt. Så bra att man kan ha den en "vanlig" dag också, alltså när man inte solar. Och visst är det bra att man kan blanda den med sin vanliga dagkräm. Huden behöver ju egentligen solskydd även om man inte ligger på stranden och pressar. Tack för tipset, nu ska jag kolla om jag behöver införskaffa en ny flaska inför säsongen. Och tack för tipset om bra nätbutik! Jag gillar nätshopping :)

  Sköt om dig! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Det må väl vara enda nackdelen med att gifta sig i september. Ska nog ta och beställa det där solskyddet... Kanske när första lönen trillar in ;). Kram

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder på vackra blommor förstår att du skulle vilja ha dom i din brudbukett kram/Diana

  SvaraRadera
 7. Håller med hela vägen.... så underbara!

  SvaraRadera
 8. Dermalogica. Jag vill börja. Tack för tipset. Kan man kanske få tips på vad du använder, så jag vet var jag ska börja. Har ju kört med no7 krämerna som Boots har. Och gillar. Men alla pratar om Dermalogica och är så nöjda så nu vill jag också. Gärna. Tips. Kram, kram, kram.

  Och du - hur blå blev väggen? Vi gjorde likadant men med en sk sandfärgad färg. Jeeeze! Helo! Shit pommes! Den blev typ kycklinggul. Hur fult!?? Stod ut en halv dag. Nästa mprgon tågade jag iväg och bytte till nästan vit. Ja jisses!

  SvaraRadera