fredag 25 oktober 2013

Äntligen är det torsdag


Inspirationsfabriken har ju sedan en vecka tillbaka kickat igång igen med söndagsbilder och tematorsdagar (hurra!) och igår var det tema mobila bilder som jag lyckades bomma. Så jag lådsas helt enkelt lite att det är torsdag idag och trycker på publicera - hepp!

På instagram@annasylvan har det sedan starten the beginning publicerats 1246 bilder, nästan alla mobila bilder. Mycket om inredning (givetvis) men även en del (ibland helt meningslösta) randon inlägg av icketillhörande kategori. 

Ovan har vi det snygga skåpet (1) med mässinglucka från Habitats (PUBhuset, plan 2) pressvisning, så även skrivbordsbilden med finklockorna (4). Inte lika fin som den drömklocka Weronica skrev om i sitt svep idag, men ändå fina på ett mycket stilrent sätt. Snyggfåtöljer (3) på första (men inte sista besöket) i fantastiska butiken Dusty Deco på Sibyllegatan 9. Kuberna slash ljusstakar (2) från House Doctor spanade jag på årets Formex. Vill ha!


På insta finns det också obeskrivligt många bilder på dessa naglar (1). Intressant eller inte, det är frågan? På något märkligt vis tycks jag inte kunna låta bli. Crazy pants (2) och mat, en riktigt bra kombo. Fintapet och loppisfynd (4) hemma hos några av våra bästa vänner dito glasinstallationen där vasen Jean-Paul (1) syns i bakgrunden. Påskliljor och müsli (3) vad jag ville säga med den bilden är oklart, minns inte ens bildtexten. Kanske "Godmorgon!"...  


På tal om mönstrade byxor har vi ett tydligt mönster som sticker ut från mängden. Vissa kanske tror att det är Estrid Ericson, men nähä, icke. Det är den fyrbenta turbosnabbe vännen Leo och hans kompis Zebbe. Soffan (3) i köket, tallrikarna (1) från Zara Home, brallan (2) i djurhörnan på Formex och soffa igen (4). Leopard, ingen ovanligt syn på instagram.  


Mer då? Naglar, alla dessa naglar, ben-och-fot-bilder-mot-trevlig-bakgrund-gärna-medelhav, mat i alla de former, bakverk, glass i stora lass, böcker ch tjusiga paket är heller ingen ovanlighet i flödet. 


...men också pyssel (1) (eller DIY som vi slänger oss med i branschen), klädtips (3) (den här klänningen är ett utav våra bästa köp) (jag lovar) (jo, det är sant), restaurangtips (2) och maränger (4) (varför inte, resonerade jag förmodligen här) (det kan också ha varit ett boktips)...


En salig blandning mobilbilder som förpackas med eller utan filter på instagram i tid och otid. ..fredagsblommor, födelsedagspresenter (1) och fin-vin (2) får avsluta den här "lådsas-torsdagen" i Fariken. 

#nuärdetfredag #happyfriday #gillafabriken #melike #jagärironisknudetförstårniva #theend

3 kommentarer:

 1. På något sanslöst märkligt sätt har jag ju missat dig på Instagram. Och därmed har jag en hel massa nagelbilder att ta igen då gissar jag. Ska bli!!!

  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju fövirrad på ett sätt som borde vara kriminellt. Jag följer ju dig! Det har jag ju gjort ett tag! Så jag har koll på dina naglar :D

   Radera