tisdag 15 oktober 2013

Höst..Gillar H&Ms Winter Fashion kollektion. Får mig att älska höstgarderoben ännu mer. Rött är långt ifrån min favoritfärg. Verkligen inte ens på min topp-tio-lista, men helt plötsligt blir jag väldigt sugen på att köpa en hel röd outfit. 

1. Stickad tröja, 199kr.  2. Mjuk halsduk, 99 kr. 3. Tunika, 349 kr. 4. Kjol, 249 kr. 5. Låga boots, 299 kr. 6. 11-pack ringar, 49 kr. Förmodligen inte så barbent utan med en mörk kalasbyxa. Hepp!

Gillar också alla fuskpälsar, speciellt den här. Kommer inte dröja förrän jag plockar fram förra säsongens svarta fusk ur garderoben. 
På Sköna Hem får man dukningsinspiration med hösttema. Deras galleri bjuder på mycket ögongodis inte minst deras 15 fantastiska sovrum inredda med betong.


Inspiration genom klickbläddring hittar jag i höstens nummer av Sweet Paul. Klick - åh - klick - åh!


Verona’ är en vaniljkrämsfärgad tulpan med en fin doft av citron. Jamen det låter ju så vackert att det knappt går att andas. Sen om rådjuren kommer och slukar dem med hull och hår kommer man ju grina enda fram till midsommar. Men jag säger som jag alltid gör. Det är vårt ett försök. Zetas trädgårdar ligger bara ett stenkast bort, men jag förstår att många gläds över den nyöppnade e-shopen
En annan butikskedja som blivit med e-shop är Granit. Kul. Det är inte bara Annixen som drabbats av omättad kopparpassion (se hennes fina inlägg här). Vi är förmodligen fler. Jag gillar korgen från Granit och även deras lykta (ett fynd!) i dito färg. 


Senast lästa bok heter En Sannolik Historia och skiljer sig lite från Karin Alvtegens tidigare romaner. Jag läste Skuld, Svek och Saknad i ett rasande tempo och blev överraskad hur jag tyckte att den här boken skiljde sig från sina föregångare. På ett bra sätt. Lite deppig i början, men sen... höstpepp!
4 kommentarer:

  1. Jättefin höstgarderob, helt perfekt alltihop. Ska ha en lite större middag snart så dukningstipsen kom som på beställning. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Hehe! Klickade hem både den stckade tröjan, kjolen och ringarna från H&M för ett par timmar sen. Jag som till skillnad från dig har rött högt upp favoritlistn föll pladask för hela outfiten. :)

    SvaraRadera