fredag 12 augusti 2011

Bröllopsyra i dagarna tre


Fotograf: Sara Landstedt

Nu är vi snart framme. Lång upp i norr. Hela vägen har jag letat som en blodhund efter fler inspirerande bröllopsbilder. Det finns så mycket fult, visst? Inte medvetet fult, men aningen för mycket "vaselin på linsen" och vita tandrader för min smak. Klart att man ska se glad ut, men spontanitet känns mer viktigt än jakten på det perfekta porträtt. Nu är jag tuff va? Kritisk dagen innan det är min tur att stå bakom kameran. Men icke - jag är skitnervös. Jag försöker verka kaxig för att övertyga mig själv. Jag kan fota - jag är inte rädd. Jag har samlat mina favoritbilder här, på Pinterest.

Förutom den lilla gnutta nervositet ser jag enormt mycket fram mot helgens norrländska bröllop, som varar inte mindre än dagarna tre! Hurra för fina Lisa och Jesper!!

Bilden ovan är en utav mina favoritbilder från vårt bröllop 2005.

6 kommentarer:

 1. Du har inget att vara nervös för du tar ju grymma foton! Snygg bild från erat bröllop. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Å så kul!! Du kommer göra ett toppen jobb, det är jag säker på :-) Lycka till!!

  Malin

  SvaraRadera
 3. Härligt med bröllop, och vilken ära att få var den som ska föreviga det hela! Jag är övertygad om att du kommer klara det galant!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får det riktigt fint! Kul med bröllop. Lycka till med fotandet :-)

  Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Det är väl såklart att det gick fint, du är ju jättebra!!!
  Och att jag kommer att hänga på din bröllopsboard framöver. Inte för jag ska gifta mig själv men nästan lika kul!

  Kram och jusr det. Boken! Först höll jag med min syrra som tyckte att det inte var min typ av bok. Men sen - slutet betydde allt och jag tyckte den var väldigt bra. Vi tvistar fortfarande här hemma huruvida den var bra eller ej...fast han sträckläste den ändå...

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint! Jag blir nyfiken på andra sidan bilden, framsidan asså :) Om du känner för det så släng gärna in en bild :) Eller don´t. Som du vill. Men jag får "Åh vad det är härligt att gifta sig"-nostalgi :)

  SvaraRadera